KÜLFÖLD

Horror: szemeteszsákban kidobva találták meg a 8 éves kislány holttestét apja udvarán

Édesanyja halála után került apja felügyeletébe a gyermek.
  • Szerző: Ripost

Meghalt a 8 éves Samatha Rubino édesanyja, így felügyeletét apjának adták. Csakhogy pár hónappal később egy szemeteszsákba csomagolva találtak rá a kislányra. A kis Samantha holttestét apja, Juan Lerma carlsi otthonában találták meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kislány és bátyja április óta élt apjukkal. A gyerekek nagymamája kereste fel a hatóságokat, miután fia nem engedte, hogy láthassa őket. A gyanúsított anyja ezután megpróbálta nevelőszülőkhöz juttatni a kis Samanthát -írja a CrimeOnline.

Bár úgy látszik, a megérzése helyes volt, már túl későn próbált közbeavatkozni. Az egyik nap, amikor pár dolgot szeretett volna átvinni a számukra, Juan közölte vele, a kislány meghalt és ki fogja dobni a kukába.

„Juan elmondta neki, hogy Samantha meghalt, akkor megkérdezte, mi történt. Erre a válasz az volt, hogy Samantha holttestét egy fekete műanyag szemeteszsákba csomagolta és a ház hátsó részén lévő kukába kidobta” – olvasható az elfogatóparancsban. A rendőrség meg is találta a megjelölt helyen a kislány holttestét.

8-year old Child Found Deceased

On 08-01-20 at approximately 1:58 pm, the Carlsbad Police Department received...

Közzétette: Carlsbad Police Department2020. augusztus 2., vasárnap

A halál oka eddig még ismeretlen, de Shane Skinner, a Carlsbad rendőrség vezetője szerint a gyermek fejsérülést szenvedhetett.

„Úgy tűnik, hogy nem fojtogatták, nem volt törött csontja, semmi hasonló, de úgy tűnt, hogy súlyos fejsérülés okozta a halálát, esetleg vérzés. Ez az első megfigyelés, tehát azt gondolom, hogy egy tompa tárggyal vághatták fejen” – mondta Shane Skinner.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?