KÜLFÖLD

Horror: csirkefalatokba sütött maszk miatt majdnem meghalt egy 6 éves kislány

Az édesanya teljesen felháborodott a történtek miatt. A kislány meg is halhatott volna.
  • Szerző: Ripost

Az Aldershoti Laura Arbert (32) halálra rémült, amikor kislánya fuldokolni kezdett evés közben. Maddie azután lett rosszul, hogy beleharapott egy McNuggetsbe, amibe egy orvosi maszkot sütöttek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az édesanya az esti órákban elment, hogy vegyen néhány finom falatot négy gyermekének, amit majd otthon közösen megehetnek. Az falatozás közben hirtelen csak arra lett figyelmes, hogy Maddie lánya fuldokolni kezd.

„A földre néztem és nem tudtam rájönni mi az. Nem is gondoltam, hogy ilyesmi lehet a falatokban, de aztán megláttam egy kék valamit az egyikben. Egy szájmaszk volt belesütve a falatkába. Egy egész nagy darab volt a kék anyagból benne ” -kezdte az fiatal anyuka a Daily Star oldalának.

Laura ezt látva azonnal felvette a kapcsolatot a McDonald's helyi éttermével és visszaindult, hogy beszéljen a menedzserrel. A nő nem kapott semmiféle bocsánatkérést, sőt sokkolta, hogy nem függesztették fel a csirkefalatkák árusítását sem.

„Mi lett volna, ha kijövök a szobából és mire visszatérek Maddie már megfulladt? Csak arra tudok gondolni, hogy nem elég a világjárvány, már arcmaszk van a gyerekek falatkáiba” -tette hozzá a nő, aki hozzátette nagyot csalódott az étteremláncba a hozzáállásuk miatt.

Az McDonald's szóvivője a portál kérdésére a következő választ adta.

„Nagyon sajnáljuk, ami az ügyfelünkkel történt. Amikor felhívtak minket figyelmeztetni, elnézést kértünk és felajánlottuk a teljes ár visszatérítését és arra kértük ügyfelünket, hogy adja vissza az árút további kivizsgálásra. Továbbítani fogjuk az ügyet, vizsgálatot indítunk és elkülönítjük az érintett terméket”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?