KÜLFÖLD

Most érkezett: Hatalmas tűz ütött ki egy toronyházban, rengetegen bennégtek

Csütörtökön a hajnali órákban csaptak fel a lángok, a jelentések szerint több, mint negyven sérült és húsz áldozat van. A tűzoltók szerint ez a szám még növekedhet...
címkék:
  • Szerző:

Helyi idő szerint hajnali három órakor hatalmas tűz pusztított Tajvanban: egy, a Kaohsiung negyedben található lakóház gyulladt ki, egyelőre ismeretlen okok miatt. A tűzoltóknak reggel hét órára sikerült megfékezniük a lángokat. Az áldozatok számáról egymásnak ellenmondó indformációk jelentek meg, egyes források szerint legalább 20-an meghaltak, de félő, hogy ez a szám még növekedhet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Lakástűz: egyenruhások mentették ki a fiút

Képünk illusztráció! Fotó: Pixabay

Legalább negyvennégyen megsérültek, amikor a lakóház kigyulladt. A tűzoltók egyelőre átkutatják az épületet, és úgy nyilatkoztak, nem kizárt, hogy újabb holttesteket találnak odabent. A hetedik és a tizenegyedik emelet között ugyanis tűzcsapda keletkezett, és többen bent éghettek.

A 13 emeletes ház több, mint negyven éve épült, és körülbelül százhúsz lakója volt; többnyire idős emberek. A tűzoltók hatalmas erőkkel vonultak a helyszínre, de a tüzet csak reggel hétre sikerült eloltani.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?