KÜLFÖLD

Rettegnek a nők: a bokrok közé rejtve találtak rá az édesanya holttestére

A gyilkosság elkövetőjét még mindig nem találták meg, a londoni nők rettegnek attól, hogy ők is áldozatul esnek, ha egyedül közlekednek.
címkék:
  • Szerző: ripost

Rettenetes gyilkosság történt London Romford negyedében. Az életvidám, 45 éves asszony május 3-án, hétfőn a King George Kórházban járt, valószínűleg hazafelé menet, sétálás közben támadta meg a gyilkosa.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A gyilkosság elkövetőjét még keresik

A gyilkosság elkövetőjét még keresik
Fotó: Pixabay

A 45 éves Maria Jane Rawlings holttestét másnap délután találta meg egy kutyáját sétáltató férfi egy bozótos területen.

A rendőrség szerint gyilkosság történt, erre engednek következtetni az asszony nyakán és fején talált sérülések.

„Az elhunyt családja érthetően zaklatott, mi pedig mindent megteszünk, hogy segítsünk nekik, hogy feldolgozzák a veszteségüket. Most a nyilvánosság segítségét kérjük” – közölte David Hillier nyomozó a Daily Star hasábjain keresztül, és mindenkit arra kér, ha látott valamit, vagy eszébe jut valamiféle apró mozzanat, akkor értesítsék a rendőrséget.

A szörnyű gyilkosság aggodalmat váltott ki a környéken élők körében. A nők érthető módon nem mernek egyedül közlekedni, hiszen nem könnyen lehet, hogy egy sorozatgyilkos ólálkodik a környéken.

„Megértem a biztonsággal kapcsolatos aggályokat, különösen a nőknél. Éppen ezért megnöveltük a járőreink számát a környéken, a helyi rendőrség mindent megtesz a közbiztonság megőrzésének érdekében” – fogalmazott a nyomozást vezető rendőr.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?