KÜLFÖLD

Gyermekével a szíve alatt vesztette életét a brutális balesetben egy fiatal nő

A részeg férfi jogosítvány nélkül ráadásul jóval a megengedett sebesség határ fölött száguldozott. Sem mellette ülő kedvesére sem pedig babájukra nem volt tekintettel.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas balesetet okozott egy részeg férfi, ami három ember életét is követelte. A 25 éves Tomas Rodriguez birtokában 30 gramm marihuána volt, a véralkoholszintje pedig a megengedett határérték háromszorosára rúgott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi éppen várandós barátnőjét fuvarozta, amikor 175 km/h sebességgel áthajtott a piroson és összeütközött egy Nissan Pahtfinderrel, majd egy Honda Pilottal.

Meghalt kisfiával együtt az édesanya

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Rodriguez két utasa életét vesztette: a 23 éves Joshua Nicholas Guerra, aki a helyszínen meghalt, és a 28 éves Krystine Aras, aki nyolc hónapos terhes volt, és körülbelül egy órával a baleset után halt meg. A kórházban az orvosok sürgősségi császármetszést hajtottak végre a kismamán, de a meg nem született kisfia is meghalt.

Egy másik nő, aki Rodriguez autójának jobb hátsó utasülésén ült, súlyos sérüléseket szenvedett, de túlélte. Rodriguez szintén kórházba került a baleset után.

A rendőrség úgy számolt be a helyszínelésről, hogy azonnal megcsapta az orrukat a marihuána jellegzetes szaga.

Az elhunyt fiatal kismama nagynénje elmondta, hogy Rodriguez volt a Aras barátja, de azt nem árulta el, hogy ő-e az apja a meg nem született fiának. A nagynéni azonosította a Rodriguez autójában ülő másik két személyt is, akik Aras barátai voltak.

Rodriguezt ittas vezetés, emberölés, súlyos testi sértés, anyagi kárral járó ittas vezetés, piros lámpán való áthaladás és jogosítvány nélküli vezetés miatt, óvadék kiszabása nélkül börtönbe csukták számolt be a megdöbbentő esetről a Crime Online.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?