KÜLFÖLD

Búcsúlevelet írt a 18 éves lány, majd leugrott az ötödik emeletről

A depresszióval küzdő fiatal lányt barátjának az apja kegyetlenül megalázta. A traumát nem bírta feldolgozni, inkább az öngyilkosságba menekült.
  • Szerző: Ripost

Sokkoló tragédia történt nemrég egy 18 éves lánnyal. A gyönyörű Aleyna Aggult komoly trauma ért, ami miatt végzetes döntésre szánta rá magát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A törökországi Igdirben élő Aleyna megírta búcsúüzenetét, majd öngyilkosságot követett el. A rendőrség a helyszínelés közben pedig megtalálta a fiatal lány utolsó üzenetét.

Aleyna utolsó üzenetét egy cetlire írta: „Gokhan Argin a felelős a halálomért.”

A tinédzser hosszú távú kapcsolatban élt a megnevezett férfi 18 éves fiával. Ám Gokhan, aki az építőiparban dolgozik, állítólag kihasználta a helyzetet, miután meztelen fotókat látott Aleynáról a fia telefonján.

A középkorú férfi behívta Aleynát az irodájába, ahol a vádak szerint megzsarolta az erotikus képeivel, majd szexuálisan zaklatta.

Az apa állítólag azt mondta neki: „Megvannak a fotóid és videóid. Ha nem engedelmeskedsz nekem, megmutatom őket a családodnak és a barátaidnak. Mindenki tudni fogja, hogy milyen vagy.”

Aleyna a történtek után teljesen megszégyenülve a rendőrségre ment és panaszt tett. Ám alig több mint 24 órával később a tinédzsert, aki állítólag depresszióban is szenvedett, holtan találták a lakótömbje előtt.

Maga Gokhan Argin is azt állította, hogy viszonya volt fia barátnőjével, miközben újabb részletek derültek ki kapcsolatuk természetéről – írja a The Sun.

Miután a nyomozók megvizsgálták az áldozat és a gyanúsítottak mobiltelefonjait és közösségi médiáját, elrendelték Gokhan letartóztatását öngyilkosságra való felbujtás, zsarolás, szándékos testi sértés, fenyegetés, sértegetés és magánélet megsértése vádjával.

Az elhunyt fiatal lány gyászoló édesapja azonban súlyos vádakkal illette lánya gyilkosait.

„Nem öngyilkosság volt, ők szervezkedtek a lányom ellen. A lányomnak nem voltak törött csontjai, csak egy ütés érte a tarkóját. Megölték a lányomat, és ott hagyták. Kidobták annak az épületnek a legfelső emeletéről, ahol a nagybátyja lakott, és öngyilkosságnak állították be” – mondta az összetört szívű férfi.

A boncolást már elvégezték, de a jelentést, amely további fényt deríthet a tinédzser halálára, még nem hozták nyilvánosságra. A nyomozás folyamatban van.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A zserbó, amivel a nagyit is lepipálod
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?