KÜLFÖLD

Szolgálat közben vesztette életét a hős tűzoltó, három kislányt hagyott hátra

Váratlanul következett be a tűzoltóságon a tragédia, ami során egy százados is megsérült.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédiáról számoltak be a kaliforniai Agua Dulce városából. Nem tudni, hogy milyen okból, de kedd reggel egy szabadnapos tűzoltó berontott a helyi kapitányságra és lövöldözni kezdett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A golyózápor megsebesítette a háromgyerekes édesapát, Tory Carlon-t (44). Továbbá megsebesített egy 54 éves századost is, akit azóta is kórházban kezelnek.

Képünk csak illusztráció.
Fotó: Pixabay

A férfi ezután elmenekült a parancsnokságról és mint később kiderült, meg sem állt a házáig, ahol a medencéjében öngyilkos lett. Amikor a rendőrök megérkeztek, az épület lángokban állt, és helikopterre volt szükség az oltáshoz.

A Los Angeles Times szerint a gyanúsított és Carlon összevitatkoztak a tűzoltóállomáson folyó műveletekről. A hatóságok egyelőre nem nyilatkoztak az indítékról – írja a Crime Online.

Az elhunyt tűzoltó családja támogatására indított GoFundMe kampány szerint Carlon egy feleséget és három lánygyereket hagyott hátra.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?