KÜLFÖLD

Holtan találtak egy 5 éves kisgyereket az égő házban, az édesanyja életveszélybe került – Videó

Megrázta a szomszédságot a borzalmas tragédia. A rendőrség is érhetetlenül áll a történtek előtt.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas esetről számoltak be a kanadai hatóságok. Szándékosan gyújtotta fel egy férfi egy kisgyermekes család házát. Megdöbbentően erőszakos incidensről számoltak be a helyi hatóságok.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Crime Online információi szerint hétfő este egy lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat. Miután sikerült legyőzniük a lángokat, egy 5 éves gyermeket találtak meg a romos otthonban.

Egy kisgyermek holttestét találták meg a kiégett házban
Fotó: Twitter videó

A szomszédok között akadtak szemtanúk is, akik sokkoló részletekről számoltak be a hivatásosoknak. Azt állították, hogy a gyermek édesanyja, súlyos sérülésekkel menekült ki a házból. Sőt egy férfiról is beszámoltak, aki egy piros Subaruval hajtott el.

A nőt később megtalálták és súlyos sérülésekkel kórházba szállították. Jelenleg kritikus állapotban van.

Ezután váratlan fordulat következett, ugyanis néhány órával később egy férfi leugrott a közeli Port Mann hídról. A rendőrség úgy véli, hogy az a férfi okozta a gyermek halálát és késelte meg az édesanyját. Azt is elmondták, hogy a gyanúsított és az áldozatok ismerték egymást.

Mindennek fényében egyelőre nem világos, hogy a gyermek a tűzben halt-e meg, vagy más módon ölték meg.

„Ez egy szívszorító eset, és a közösségben sokan, köztük az elsősegélynyújtók is érezni fogják ennek a tragédiának a hatását” – mondta Elenore Sturko őrmester, a Surrey-i Kanadai Királyi Hegyi Rendőrség szóvivője.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?