KÜLFÖLD

Egy 4 éves kislány több méter magasról kizuhant egy erkélyről – Fotó

A kisgyermek rosszul ébredt, és amikor nem találta a szüleit, az erkélyen keresztül akart elmenni.
  • Szerző: Ripost

Szerencsésen megúszta egy négyéves kislány, miután lezuhant egy első emeleti erkélyről. Az utolsó pillanatban, ugyanis egy járókelő észrevette és elkapta, mielőtt a betonba csapódott volna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A beszámolók szerint a váratlan baleset akkor következett be, amikor a lány aznap reggel feldúltan felébredt és észrevette, hogy a szülei nincsenek otthon, ezért megpróbálta elhagyni a házat az erkélyen lemászva.

Ám a művelet közben a kicsi megcsúszott, egy darabig meg tudta magát tartani, de aztán elfogyott az ereje és lepottyant.

Az első emeleti balkonról zuhant le a kislány
Fotó: videó

Ugyan több járókelő is elhaladt az utcában, de egyikük sem figyelt fel a bajba jutott gyermekre. Voltak olyanok is, akik megpillantották, de nem tettek semmit.

Végül egy arra járó kerékpáros észrevette a kibontakozó tragédiát, leszállt a kerékpárjáról, és az utolsó pillanatban a lány alá állt, mielőtt az lezuhant az erkélyről – írja a Mirror, ahol a videó is megtekinthető az esetről.

A szerencsének köszönhetően, meglepő módon a férfinak sikerült elkapnia a kisgyermeket, amikor az lezuhant. Körülbelül 3,5 méter magasságból zuhant alá, a lába bele ütődött a járdába, de mivel férfi időben elkapta a felsőtestét, így átvette a súlya egy részét. A gyors segítségnek köszönhetően, így nem szenvedett súlyos sérüléseket.

A lányt még aznap kórházba szállították, ahol kisebb sérülésekkel látták el.

Az eset az észak-vietnami Nam Dinh városában történt, és egy térfigyelő kamera rögzítette a drámai pillanatokat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?