KÜLFÖLD

Drámai: 1% esélyt adtak a túlélésre a koronavírusos családapának

Az Essexben élő édesapa 50 napig feküdt kómában a koronavírus miatt.
  • Szerző: Ripost

A 44 éves Steve Banks Burlynek mindössze egy százalék esélyt adtak a túlélésre, miután megfertőződött a koronavírussal. A családapa kómába esett, és 50 napig volt a lélegeztetőgépen, miután csodával határos módon felépült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mentősök március 25-én szállították a broomfieldi kórházba Steve Bankst, miután szörnyű légzési nehézségei támadtak és 40 fokos láza lett. Az állapota pillanatok alatt megromlott, és a kórházba szállítása után néhány órával kómába került.

Az apa a történtekből semmire sem emlékszik, csak arra, hogy amikor felébredt, már egy másik kórházban találta magát, és a szobájában a nővérek és orvosok állva tapsolnak.

Steve szerencsésnek tartja magát, hogy a szív, a vese és a légzési elégtelenségek után, valamint a kóma alatt is képes volt a teste ellenállni a halálos betegségnek. A Mirror szerint a férfinak korábban nem voltak egészségügyi problémái.

A lapnak a férfi azt is elárulta, miután felébredt a kómából nem ismert magára, több mint 40 kilót fogyott.

Korábban az orvosok a családját felkészítették a legrosszabbra, levélben már el is búcsúztak Steve-től.

Miután az apa a gyógyulás jeleit kezdte mutatni, a kórházi dolgozók tartották neki az iPadját, hogy felvehesse a kapcsolatot családjával. Az 50 napos rémálom után felesége és gyerekei a lélegeztetőgép látványa ellenére is boldogok voltak, hogy újra láthatják.

Steve már elhagyhatta az intenzív osztályt és a Brentwood Közösségi Kórházba szállították át, hogy ott rehabilitációs és pszichoterápiás kezelést kapjon.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?