KÜLFÖLD

Borzalmas: megszülte csecsemőjét, majd a mosdóban hagyta meghalni egy szívtelen nő

Kétszer hagyta magára meghalni koraszülött gyermekét a nő. Másodjára sikerrel járt ördögi terve.
  • Szerző: Ripost

Egy újszülött csecsemő sem érdemel ilyen kegyetlen sorsot. A 34 éves Denette Elizabeth Williams egyik reggel saját házának mosdójában hozta világra kisfiát, majd nem törődve az életével, a vízzel teli wc csészében hagyta. Az édesapa a csecsemő ordítására riadt fel, majd azonnal riasztotta a segélyhívót.

A hangok irányába haladva fejjel lefelé találta meg a gyermeket a mosdóban, míg Williams elment lezuhanyozni. Mindkettőjüket beszállították a Memorial Hermann The Woodlands Kórházba. Az mentősök meglepődve fedezték fel, hogy a köldökzsinór egyik vége még mindig a kisfiún volt, míg a másikat brutális módon tépték el.

Az apja mentette meg a kisfiú életét / Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A nő azt állította az orvosoknak – majd később a rendőrségnek is -, hogy fogalma sem volt a terhességéről. A szülést menstruációs görcsöknek hitte, miután pedig meglátta a rengeteg vért, azonnal zuhanyozni ment. Ám nyilvánvaló hazugságát a nyomozás során a rendőrök leleplezték. Williams ugyanis korábban kitöltött egy segélykérelmet terhességére hivatkozva. Ám mivel a férfi megmentette a fiúcska életét, csupán vádemeléssel megúszta a történteket – írja a Crime Online.

Csakhogy a pici öt hetes korában súlyos sérüléseket szenvedett, amikor beletették egy autós ülésbe. Majd 11 órán keresztül hagyta szenvedni. Az orvosszakértő jelentése szerint a kisfiúnak eltört a nyaka, a bordája, a karjai és agyvérzést kapott.

 

És ezeket olvastad már?