KÜLFÖLD

„Segítséget akartam hívni, nem sikerült” – halálra verte a 3 éves kisfiút édesanyja szeme láttára

Olyan brutálisan megverte a férfi a kisfiút, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe. Az édesanyja még ezután is megpróbálta fedezni párját.
  • Szerző: Ripost

Kegyetlenül bánt mostohafiával egy férfi Franciaországban. A 28 éves Loïc Vantal olyan brutálisan megverte a 3 éves kisfiút, hogy az később belehalt a sérüléseibe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egész azzal kezdődött, hogy a 19 éves Caroline Létoile riasztotta a hatóságot, mert kisfia, Tony nem reagált semmire. A segélyhívó bekapcsolva maradt, miután a nő valószínűleg azt hitte, bontották a vonalat, így még hallotta a diszpécser a felnőttek beszélgetését.

„Majd azt mondom, hogy leesett a lépcsőről. A lépcső is megteszi, igaz? Majd az megmagyarázza a sok sérülését” – mondta remegve Létoile párjának.

A rendőrségnek azonnal szemet szúrt a kisgyermek testén lévő több zúzódás, ezért később boncolást rendeltek el a kisfiú holttestén. Az orvosszakértő megállapította, hogy testének 60 százaléka elváltozott a bántalmazások miatt. Sőt az is kiderült, hogy a lépe és a hasnyálmirigye is megrepedt, ami végül a halálát okozta – írj a Crime Online.

Az asszony később megtört és bevallotta, már próbálta megfenyegetni Vantalt, hogy elhagyja, ha még egyszer bántja a kisfiát. Arra a kérdésre, hogy akkor mégis miért próbálta fedezni a férfit azon a szörnyű éjszakán, Létoile csak annyit mondott: félt.

„Féltem attól az embertől… Segítséget akartam hívni, nem sikerült. Soha nem akartam megvédeni. Nagyon nehezen találom a szavakat” – tett hozzá a nő.

A francia házaspárt a rendőrség letartóztatta és vádat emelt mindkettőjük ellen. A férfi egyébként a végsőkig állította, hogy nem szándékosan ölte meg a kis Tonyt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?