KÜLFÖLD

Csatornából mentette ki a 15 hónapos babát egy tinédzser srác

Kutyasétáltatás közben vette észre a tinédzser a fuldokló babát.
  • Szerző: Ripost

A 15 éves Ryley Ferguson a kutyáit vitte sétálni a yorkshire-i kisvárosban, Knottingley-ben. A helyi csatorna partján sétálva vette észre a vízben elsüllyedő csöppséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Rylan Ferguson és a megmentett kisfiú
Fotó: Northfoto

Reggie Hampton mindössze 15 hónapos, de mégis sikerült kiszöknie a családi házuk kertjéből és valahogyan beleesnie a csatornába. Az árral szemben és a vízben a baba nem tudott mit csinálni, egyre jobban merült alá a habokban – írja a The Sun.

Ezt meglátva a tinédzser srác nem habozott, ledobta kabátját és a cipőjét, majd a vízbe ugrott, hogy kimentse a kisfiút.

Ferguson elmondása szerint már majdnem a csatorna aljára ért a kisfiú, amikor sikerült elérnie, ennek ellenére nem tartja különösebben nagy dolognak a történeteket, csupán azt tette, amit bárki más is megtett volna a helyében.

A fiú apja úgy nyilatkozott, csak pillanatokon múlt a szerencsétlenség, és ha Ferguson nem lép közbe időben, a baba nyomtalanul veszett volna oda, és sosem tudták volna meg, mi történt vele.

Reggie és édesanyja, Rebecca Hampton
Fotó: Northfoto

A kisbaba édesanyja igazi őrangyalnak tartja a tinédzsert és hálája jeléül egy adománygyűjtést is szervezett a számára, valamint nagyon szeretné, ha megkapná a Pride of Britain díjat. Ferguson egyébként nem fogadta el az adománygyűjtést, inkább azt javasolta, hogy küldjék az egészségügyi dolgozók számára.

És ezeket olvastad már?