KÜLFÖLD

Beindult a szülés: az út szélén hozta világra kislányát az édesanya

A magzatvíz hamarabb elfolyt mint, ahogy a fájások megkezdődtek, ezért nem tudott időben kórházba érni a háromgyerekes édesanya.
  • Szerző: Ripost

Már a kórházba tartott a várandós Sarah-Jane Kitching az autójával, amikor kénytelen volt félrehúzódni, mert elfolyt a magzatvize. A kismama nem bírta tovább tartani a babát, és az út szélén, saját kocsijában kényszerült világra hozni harmadik gyermekét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mindössze néhány percre volt már csak a Barnsley kórháztól, ám a bejárathoz már nem ért oda. A nő párja eközben lélekszakadva rohant orvosi segítségért. Így azonban pont akkor maradt egyedül a nő, amikor Milania-Rae megérkezett.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Szerencsére Sarah-Jane segélykiáltásait meghallotta egy arra járó nő, aki odament, és a kabátját használva világra segítette a babát – írja a Mirror.

„Minden reggel kezdődött, amikor felkeltem és lecseréltem a pizsamámat. Akkor jöttem rá, hogy elfolyt a magzatvizem. Nagyon meglepődtem, hiszen június 26-ra voltam kiírva. Nem éreztem fájdalmat, de felhívtam édesanyám és elindultunk a kórházba a biztonság kedvéért” – árulta el az édesanya, akinek már van egy 9 éves kisfia és egy 1 éves kislánya.

„Miközben lehúztam a nadrágomat, a szemem sarkából megpillantottam egy hölgyet. Kiabáltam neki, hogy segítsen, így odajött. Mire megkérdezte mi a baj, már kint volt a baba feje és válla. Gyorsan előkapta a kabátját a táskájából és elkapta a babámat. Miliania-Rae sírva született, a hölgy pedig addig tartotta, amíg a férjem és a nővérek oda nem értek hozzánk” – emlékezett vissza az izzasztó percekre Sarah-Jane.

Miután kiderült, hogy anya és kislánya jól vannak, a család megpróbálta felkutatni névtelen hősüket. A Facebook közösségének köszönhetően meg is találtak az idős hölgyet.

„Szerettem volna venni neki egy új kabátot és néhány virágot, de ő nem akart felhajtást! De megpróbálom majd az unokáján, Elise-n keresztül eljuttatni neki valamennyit” – tette hozzá az édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?