KÜLFÖLD

Baldwin-tragédia: sokkot kapott a lelőtt operatőr kisfia

Halyna Hutchins 9 éves fia sokkot kapott, miután kiderült, hogy Alec Baldwin lelőtte az édesanyját. A kisfiú napokig meg sem szólalt.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról lapunk is beszámolt, a Rust című film forgatásán használt kellékfegyverrel két embert is lelőtt Alec Baldwin. A 42 éves Halyna Hutchins operatőr halálos sebet kapott, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lelőtt operatőr családja teljesen összetört, a tragédia sokkolta őket, főleg Halyna 9 éves kisfiát. Andros két napon keresztül egy szót sem tudott szólni, miután közölték vele a szörnyű hírt - írja a The Sun.

Santa Fe, 2021. október 22.

Fotó: MTI/AP/Santa Fe New Mexican/Jim Weber

A család nagyon aggódott a fiúért, ugyanis amellett, hogy meg sem szólalt, a szobájából sem jött ki, kerülte a társaságot. Két nap után az édesapjával már beszélt Andros, sőt a színésszel is találkozott, aki őt és az édesapját is megölelte.

Baldwin összetört

„Szavakkal nem lehet kifejezni azt a döbbenetet és szomorúságot, amit azzal a tragédiával kapcsolatban érzek, ami elvette Halyna Hutchins életét. Feleség volt, édesanya és mindannyiunk által nagyrabecsült és szeretett kolléga. Teljes mértékben együttműködöm a rendőrséggel a nyomozásban, hogy kiderüljön, mi okozta ezt a szörnyűséget.„ – írta először twitter bejegyzésében Baldwin.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legfinomabb diós és mákos bejgli
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?