KÜLFÖLD

„Nem tudom, hogyan fogok élni nélküle” – álmában vesztette életét a 11 éves kisfiú, édesanyja összeomlott a gyásztól

Egyedül nevelte kisgyermekét a gyászoló anya, aki élete értelmét vesztette el. A kisfiú rejtélyes körülmények között vesztette életét.
  • Szerző: Ripost

Rettenetes szívfájdalmat kellett átélnie egy kisgyermekes édesanyának, amit nem szabadott volna. Éppen fel akarta kelteni 11 éves kisfiát, hogy készüljön az iskolába, amikor holtan találta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kimberley Shepherd kisfia, Liam gondoskodó, kedves és sportos kisfiú volt, édesanyja egyetlen gyermeke. Március 23-án rejtélyes módon álmában halt meg a somerseti Weston városában.

A gyászoló édesanya megtörten árulta el, hogy fia volt az egyetlen ok, amiért minden nap felébredt, és nehezen tudja elképzelni nélküle az életét.

„Ő volt az oka annak, hogy minden nap felébredtem. Ő életem szerelme, a lelki társam, születése óta csak ketten voltunk, és egyedül neveltem fel. Semmi másra nem számíthatok, és nem tudom, hogyan fogok élni nélküle” – zokogta az összetört édesanya.

A kisfiú nagyon illedelmes volt, rengeteg barátot szerzett és tanárai is szerették. Szeretett másokat segíteni, amiért édesanyja nagyon büszke rá. Sőt rendőr akart lenni, ha felnő. Már ilyen fiatalon készült is rá, egy hét alatt lefutotta a maratont.

Élelmiszert vásárolt, hogy a rászorulóknak adományozza, süteményeket készített az egészségügyi dolgozóknak, a rendőrségnek és a tanárainak, és halála előtt egy tombolát is szervezett, hogy pénzt gyűjtsön egy jótékonysági szervezetnek.

„Az élet mindenki számára tovább halad, de számomra ez soha nem fog elmúlni, a fájdalom elviselhetetlen, hogy elvesztettem a hozzám legközelebb álló személyt. Liam álmában távozott, az ok még ismeretlen, úgy találtam rá, amikor fel akartam kelteni” – tette hozzá az édesanya a Mirror oldalán.

A 11 éves Liam emlékére szülővárosában mindenhova arany jelvényeket és szalagokat akasztottak ki. Sőt a GoFundMe oldalon egy adománygyűjtést szerveztek édesanyja számára, hogy fedezzék a kisfiú temetését, eddig több mint 18 ezer font (kb. 5,4 millió forint) gyűlt össze.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?