KÜLFÖLD

„Felébredtem és a szívemben tudtam, hogy elhunyt” – kisfiát vesztette el a kómába esett édesanya

Egyik pillanatról a másikra következett be a brutális baleset, aminek egy édesanya és kisgyermeke is áldozatául esett.
  • Szerző: Ripost

Januárban brutális balesetet szenvedett egy kisgyermekes édesanya, ami során katasztrofális sérüléseket szenvedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eltört a koponyája, és gyakorlatilag minden csontja a teste jobb oldalán, beleértve az arccsontját, több csigolyát, a medencéjét, a csípőjét, a karját és a lábát. Tíz napig kómában feküdt, és a következő 40 napban hol eszméleténél volt, hol nem. Kevesen gondolták, hogy a 36 éves Rachael valaha is felébred, nemhogy elhagyja a kórházat.

Párja már számolja a napokat, mikor felesége végre hazatérhet. Az orvosok leghamarabb nyárra jósolták a kiengedését. Nem csoda, hogy a 35 éves Chris alig várja azt a napot, de akkor nem lesz se buli, se pezsgő pukkantás, ugyanis öt hónapos kisfiukat elveszítették.

Rachael éppen a babakocsijában tolta újszülött kisfiát, amikor a közelükben egy idős nő által vezetett kocsi nekihajtott egy furgonnak. A furgon lesodródott az útról, és Louis babakocsijába csapódott. A kisfiú azonnal meghalt a balesetben, amelyben Rachael életveszélyes sérüléseket szenvedett.

„Nem tudom, Rachael mit fog érezni. Egyikünk sem tudja. Csoda, hogy hazajön. Az elszántsága fenomenális. De még nincs vége. Most már Louis nélkül kell szembenéznie az otthonnal. Ez egy olyan otthon, amelynek a szívét kitépték” - mondta a gyászoló édesapa.

Chris egyébként a baleset óta először beszélt kizárólag a Daily Mailnek, mert eltökélt szándéka, hogy tiszteleg Louis nagyon rövid élete előtt, és kifejezi, hogy a baleset mekkora pusztítást okozott a családnak.

„Amikor a kómából felébredtem, a szívemben tudtam, hogy Louis elhunyt. Olyan régóta vágytam arra, hogy anya legyek. Hatalmas küzdelem volt. Louis lett a mi kis csodánk és olyan kedves volt. Egyszerűen csodálatos, mosolygós és boldog baba volt. Olyan rövid ideig volt nálunk, de ő volt a minden számunkra. – tette hozzá a megtört édesanya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?