KÜLFÖLD

„A nővérek rettegtek, hogy a közelembe jöjjenek” – megrendítő vallomást tett egy koronavírusos

A fertőzött híresség, úgy érzi cserben hagyták őt az ápolók.
  • Szerző: Ripost

Linda Lusardi megrendítő vallomásban mesélte el, hogy teljesen magára maradt a koronavírussal folytatott küzdelmében, ugyanis volt, hogy a kórházban órákig teljesen egyedül maradt. Az ápolói pedig rettegtek a közelébe menni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egykori brit szappanopera sztár majdnem belehalt a koronavírusba, miután őt és férjét, Sam Kane-t is kórházba szállították súlyos légzési nehézségek miatt. A 61 éves Linda az elsők között volt, akik az intenzív osztályra kerültek a Covid-19 vírus miatt – írja a Metro.

Mivel akkor még nagyon kevés információ állt rendelkezésre az ápolók számára, így érthető, hogy saját egészségüket és biztonságukat is feltették. Csakhogy emiatt Linda, volt, hogy órákig felügyelet nélkül maradt.

„A legkorábbi esetek között kerültem be a kórházba, így én egyedül voltam egy kórterembe. A személyzet azonban rettegett a közelembe jönni. Volt, hogy négy-öt órára is magamra hagytak, és csak az ajtóig jöttek, hogy megkérdezzék szükségem van-e valamire” – kezdte megdöbbentő vallomását Linda.

„Nagyon sebezhetőnek és egyedül éreztem magam. Azt hiszem egy fiatal orvosom volt, de semmi pozitívumot nem kaptam tőle a felépülésemmel kapcsolatban” – mondta elgyötört hangon a színésznő.

A forduló pont, akkor érkezett el, amikor férjét felkísérték hozzá, hogy vegyen végső búcsút tőle, mert az életjelei nem voltak megfelelőek. Amikor Sam meglátta, hogy milyen szörnyű állapotban van, az ápolók alig bírták visszafogni, hogy ne rohanjon oda feleségéhez és maradjon maradjon mellette.

A nő a halál ajtajából tért vissza, férje védelmező reakciójának köszönhetően. Azóta már mindketten legyőzték a koronavírust, de a kórházban töltött napjaik azóta is rémálomként kísérti őket.

És ezeket olvastad már?