KÜLFÖLD

„A kis hercegnőnknek sürgősen új szervekre van szüksége” – minden pillanatban az életéért küzd az 5 éves kislány

Thaliának szív- és tüdőátültetésre lenne szüksége, de még nem találtak megfelelő donort a számára.
  • Szerző: Ripost

A látszólag végtelenül hosszú várakozás után az öt éves Thalia-Beau Wright a múlt héten jogosult lett szív- és tüdőátültetésre. Bár ez azt jelenti, hogy végre részt vehet az életmentő műtéteken, de még mindig szüksége van a megfelelő donorokra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Thalia egy úgynevezett restrikciós kardiomiopátiában szenved, ami a nagymamáját, Christine Johnsont is veszélyezteti. A betegséget néhány nappal a negyedik születésnapja előtt diagnosztizálták. A kardiomiopátia egy ritka izombetegség, ami a szívkamrát megfeszíti és kitágítja.

„Lehet, hogy napjai, hetei vagy hónapjai vannak hátra. Nem tudhatjuk. Megkaptuk a hívást, amelyre olyan sokáig vártunk. Nem tudom szavakba önteni, hogy mit jelentett a számunkra” – kezdte Christine a Mirror oldalának.

Csak három szó volt, de mindent megváltoztatott: „Thalia szerepel a listán.”

A család tisztában van azzal, hogy ez más gyermekekkel szembeni verseny, de a rászorultság órájában küzdenek Thaliáért.

„Még távol vagyunk a céltól. Szükségünk van egy egészségre szívre és tüdőre, amik nemcsak Thalia vércsoportjával kompatibilisek, hanem megközelítőleg azonos méretűek is. Thalia egy az egymillióból és ha nincs reményünk, akkor semmink nincsen” – árulta el megtörten az édesanya.

„Mindenki, aki kapcsolatba kerül vele, azt mondja, hogy van valami különleges a gyönyörű kis hercegnőnkben. Remélem még időben találunk neki megfelelő donorokat” – tette hozzá Thalia anyukája.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?