KÜLFÖLD

A család barátjának házában támadt rá a megvadult kutya a 4 éves kisfiúra – fotó

Az édesanya őrjöngött, mikor vérző fejjel hozták vissza a kisfiát. Azonnal kórházba vitték a gyermeket, akin plasztikai műtétet végeztek.
  • Szerző: Ripost

Az angliában élő Chloe Cyples (22) azt állította, hogy fiát, Leont (4) barátja házában megtámadta annak kutyája.

Szombaton délután vitte át kisfiát az édesanya az egyik barátjához, hogy ott a medencében pancsolhasson. Azonban, amikor Chloe elment a mosdóba, a kedvtelésből tartott kutya rátámadt a kis Leonra.

Mint később kiderült, az agresszív házőrző olyan durván harapott bele a kisfiú szájába, hogy helyreállító műtétre volt szüksége. A gyerek ajkain véraláfutások jelentek meg, sőt egy kis darab hiányzott is belőle.

„A barátom édesapja kopogtatott az ajtón, a karjában a vérző arcú kisfiammal. Amikor megláttam, a szívem összetört. Dühös vagyok és sokkolt. Azonnal hívtam a mentősöket. Bűnösnek érzem magam, hogy nem voltam ott a fiam mellett” – árulta el az anyuka.

How awful!

Közzétette: The Scottish Sun2020. augusztus 6., csütörtök

Leont a Királyi Egyetemi Kórházba szállították, ahova vér szerinti apukája, Jordan Lawlor (26) kísérte el és maradt vele egészen a műtétjéig.

A történtek után a nő a helyi rendőrségen kezdett őrjöngeni, miután nem voltak hajlandóak elfogni a kutyát, ami rátámadt a gyermekére.

„Másnap láttam a kutyát az utcánkban sétálni, és nem voltam boldog. A rendőrségnek sokkal többet kellett volna tennie. Ha ezt tette Leonnal, más gyerekre is rátámadhat” – mondta a Daily Star oldalának az anyuka, aki ragaszkodik ahhoz, hogy büntetőeljárás induljon az ügyben és elaltassák az állatott.

A rendőrség szóvivője később azt nyilatkozta: „A kutyát elvették és gazdájának felelnie kell a történtek miatt. A vizsgálat tart.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?