KÜLFÖLD

„A babám haldoklik!” – sikította az édesanya, miután balesetet szenvedtek

Sem a kisfiú, sem a nevelőapja életét nem tudták megmenteni. Pillanatok alatt felemésztették a lángok a kocsit.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi tragédiáról számoltak be a külföldi lapok. Egy Floridában élő család még sok évet együtt tölthetett volna, ha nem robban ki a felnőttek között a vita azon a tragikus reggelen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 25 éves Ryan Yates és párja heves vitatkozásba kezdtek csütörtökön a korai órákban, majd végül a férfi kiszakította az anyja kezéből a 3 éves James Oizan-Chapont és beültette a kocsiba.

Nevelőapja miatt vesztette életét a kisfiú
Fotó: GoFoundMe

Mérgében el akart hajtani, de valószínűleg túl feldúlt volt a vezetéshez, mivel nem jutott sokáig. Teljes sebességgel rohant bele egy közeli fának, ami hatására a kocsi kettészakadt és kigyulladt.

A férfi és a 3 éves kisfiú is azonnal az életét vesztette. A baleset a floridai Plantationben, Fort Lauderdale külvárosában történt.

„Közvetlenül a baleset után két dübörgő hangot hallottam, majd egy nő sikoltozott a gyermekéért. Azt mondta: 'A kisbabám! A kisbabám! A babám haldoklik! Elkezdtem sírni, amikor ezt hallottam, mert nagyon tehetetlennek éreztem magam” – nyilatkozta az egyik szomszéd a Crime Online oldalának.

A balesetet még vizsgálják, de a hatóságok úgy vélik, hogy Yates elvesztette az irányítást és nem szándékosan hajtott a fának.

A gyászoló család számára adománygyűjtést szerveztek a barátaik a kis James temetésére és megemlékezésére.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?