INSIDER

Ez mindent megváltoztat: rabtársa dobhatja fel VV Fanni elrablóját

Még mindig tartogat meglepetéseket az utóbbi évtized legtitokzatosabb bűnügye, VV Fanni meggyilkolása. A bírósági tárgyaláson hamarosan meghallgatják azt a férfit, aki a feltételezett tettes érkezése előtt távozott a lánytól.
  • Szerző: Ripost

Hétfőtől folytatódik a tárgyalás VV Fanni gyilkossági ügyében, amelynek során a vádlott, B. László mellett újabb tanúk tesznek vallomást a Fővárosi Törvényszék előtt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

VV Fanni

Hétfőn folytatódik VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása
Fotó: Bors

Dr. Brodmann Péter – unokaöccse korábbi védőjeként – naprakész az emberölési ügyben, s jól tudja, László büntetést érdemel, mivel a személyi szabadság megsértésének bűntettét videofelvétel is bizonyítja. A gyilkossági vádban – amelyre a szakemberek számtalan ráutaló nyomot találtak – viszont továbbra is kiáll a vádlott mellett, állítva: unokaöccse nem ölt.

Beismerés, vádalku tehát továbbra sem várható Novozánszki Fanni eltűnése kapcsán, a következő tárgyalások mégis izgalmas fordulatokat tartogatnak, miután újabb koronatanú bukkant fel, aki azt állítja, Székesfehérváron együtt ült a vádlottal.

„Egy F. Judit nevű rab jelentkezett, aki a bíróságnak írt levelében arról számolt be, hogy mindent tud az ügyről, de csak akkor hajlandó vallomást tenni, ha áthelyezik a Mélykúti börtönből. Furcsállanám, ha nők és férfiak találkozhattak volna az ottani BV-ben, s a vádlott is azt mondja, nem volt ilyen nevű cellatársa, de kíváncsian várjuk a vallomását„ – tette hozzá dr. Brodmann.

Dr. Brodmann Péter

Dr. Brodmann Péter (képünkön jobbra) kitart amellett, hogy B. László nem követett el gyilkosságot
Fotó: Bors

Az állítólagos rabtárs vallomása mellett egy új, eddig nem boncolgatott részlet is napirendre kerül, ez a titokzatos 4. számú tanúhoz köthető, aki egyedüliként kért és kapott lehetőséget zártkörű meghallgatásra.

„A 4. számú tanú közvetlenül a vádlott előtt távozott Fannitól, miután szexuális kapcsolatot létesített vele, ami azért érdekes, mert az általa említett közösülés nincs igazolva. Az első tanúnál megvan a használt óvszer, a 4. számú tanúnál nincs, sőt, a vallomásában az áll, nem emlékszik semmire a Fannival töltött délutánból. Nos, én ezt nem hiszem” – tette hozzá dr. Brodmann, aki ezzel arra utal, szerinte a vádlott érkezése előtt már történhetett valami Fannival.

A több mint három éve folyó per közben az egykori kajakos édesapa lett, ami pluszerőt ad neki, hogy bizonyítsa állítását: nem ő ölte meg a valóságshow-szereplőt.

„A kisfia születése még inkább rádöbbentette Lászlót, hogy mekkorát hibázott, amikor nem orvoshoz vitte Fannit. Ha tehetné, visszaforgatná az idő kerekét, mert édesapaként ez az ügy többszörös súllyal nehezedik a vállára, hiszen ott lebeg a feje fölött, hogy egy ártatlan kisgyerek apa nélkül nőhet fel„ – mesélte a Borsnak B. László nagybátyja, akitől megtudták, hogy a vádlott hétvégi apuka lett. Párja ugyanis fővárosi, s a picivel csak hétvégén tud Dunaújvárosba utazni a házi őrizetben lévő szerelméhez. Akinek a bűnösségéről majd a bíróság mondja ki az utolsó szót.

És ezeket olvastad már?