INSIDER

Újabb merész húzás a WizzAirtől: nevetséges, miért büntették a nyugdíjas nőt

A 70 éves Földes Gabriellának elege lett a WizzAirből. A nyugdíjas nő azt mondja, olyan mondvacsinált okokból büntették meg többször is, hogy soha többet nem utazik a légitársasággal...
  • Szerző: Ripost

A 70 éves nő 14 éve ingázik Budapest és London között, gyakran utazik a kint élő lányához. Az asszony azt mondja, többször is olyan dolgokért kellett büntetéseket kifizetnie Budapesten, amikkel Londonban nem volt baj.

Gabriellával 40 eurót, azaz 13 ezer forintot fizettettek ki azért, mert bár a kézipoggyásza méretével nem volt baj, a kerekeit túl nagynak ítélte a légitársaság.

A nő hiába mondta, letöri a kereket, a számlát tartó férfit ez nem hatotta meg, szigorúan kifizettette Gabriellával a 13 ezer forintot.

Legközelebb pedig azért kellett 17 ezret fizetnie, mert egy dokumentumon pár milliméterrel arrébb került egy pipa, mint ahol a légitársaság szerint a helye volt.

Gabriellának ezt az utat egyébként egy szombathelyi utazási iroda intézte, ezért eleinte nem is értette miről van szó. A 17 ezer mellé még 3 ezer forint kezelési költséget is kértek, majd adtak cserébe egy papírt, amin nem tüntették fel, miért kellett büntetést fizetni, és a nő szerint le sem pecsételték.

Földes Gabriella a Borsnak azt mondta, neki egy életre elege lett a WizzAirből, soha többet nem utazik velük.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?