INSIDER

TV2 Tények – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Nincs sok időd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a Tv2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.
  • Szerző: Ripost

KÉTSZER GÁZOLTÁK EL, NEM ÉLTE TÚL

Egymás után kétszer gázoltak el egy férfit Szolnokon, végül a kórházban halt meg. A férfi épp a zebrán ment át, amikor az első autó elütötte, majd átrepült a másik sávba, ahol egy másik kocsi is elsodorta. Egy fiatal férfi, aki épp a buszról szállt le, végignézte a balesetet. Azt mondta, a férfi – amikor elütötték – métereket repülhetett, még a ruha is darabokban szakadt le róla.

Nézd meg a teljes riportot!

SZAKÍTÁSUK MIATT AKARTA MEGÖLNI EXÉT

Hónapokig zaklatta, azzal fenyegette, hogy megöli, majd végül megtámadta és egy csontozó késsel megszurkálta volt barátnőjét egy férfi Szombathelyen. A támadó nem tudta feldolgozni a szakítást, hosszú ideig tervezgette, hogy megöli volt szerelmét. A férfit most 13 év fegyházra ítélték. A megtámadott barátnő csak a szerencsének köszönhetően élte túl a támadást. Megrázó történet következik.

Nézd meg a teljes riportot!

RETTEGTEK A LAKÓK AZ ÉGŐ LAKÁSOKBAN

Hat embert mentettek ki a tűzoltók egy hatalmas paneltűzből Kispesten, perceken múlt az életük. Három lakás égett méteres lángokkal, miután az egyikben egy férfi meghalt felesége emlékére gyertyát gyújtott. Ez okozta a tüzet. A hatalmas pánikról drámai videó készült, volt, aki a kilencedik emeletről ordibált, hogy mentsék meg. Több lakásból is el kellett költöznie az embereknek.

Nézd meg a teljes riportot!

MAKÓI AZ ORSZÁG LEGSZEBB BETLEHEME

Három és fél méter magas, négyszer négy méteres területű idén az ország legszebb betleheme. A nem mindennapi alkotást Makó főterén állították fel. A különlegessége, hogy Makovecz-stílusban készült. Nem csak kívülről lehet megcsodálni, be is lehet menni, sőt le is lehet ülni. Közép Európa legnagyobb betleheme viszont idén a koronavírus miatt nem látogatható. 71 éve nem volt erre példa.

Nézd meg a teljes riportot!

NYUGDÍJÁÉRT VERTÉK AGYON AZ IDŐS NŐT

Meggyilkoltak egy 94 éves asszonyt a Borsod megyei Hegymegen. Az asszonyt a nyugdíja miatt verték agyon puszta kézzel. Az áldozatot hétfőn látták utoljára a környéken, holttestét csütörtökön találta meg egyik unokája. Az ott élők sokkot kaptak, amikor meghallották, mi történt. A rendőrök a szomszédban lakó férfit gyanúsítják a kegyetlen gyilkossággal.

GYEREKEIVEL GÁZOLTÁK EL AZ ANYÁT

Átlökte a babakocsit a túloldalra – ezzel mentette meg csecsemője életét egy nő Kecelen. A négytagú család épp a zebrán ment át, amikor a figyelmetlen autós elütötte az anyát és két másik gyerekét. A kicsik métereket repültek az ütközéstől, egyikük és az édesanyjuk súlyosan megsérült. Két éve zebrán ütöttek el egy családot Szentendrén. Akkor sokkoló videó készült a gázolásról.

ROSSZ IRÁNYBA MENEKÜLT, MEGHALT

Kigyulladt a háza és meghalt egy nő a Heves megyei Szajlán. Úgy tudjuk, az asszony rossz irányba menekült és már nem sikerült kijönnie a házból. Hajnalban az unokája vette észre a tüzet, amit a kályhából kipattant szikra okozhatott. Budapesten pedig egy cigarettacsikktől csaptak fel a lángok, két férfit a rendőrök mentettek ki az otthonukból. Naponta átlagosan harminc lakástűzhöz riasztják a tűzoltókat, tehát negyvenöt percenként gyullad ki egy lakás.

AZT ÁLLÍTJA, MÁS ÖLTE MEG SZERETŐJÉT

Semmi megbánást nem mutat – ezt mondta annak a nőnek az édesanyja, akit brutális kegyetlenséggel ölt meg egy férfi Oroszlányban. Azt mondta, lánya gyilkosa olyan volt, mintha kocsmában ülne. Elizát a férfi összeszurkálta és a torkát is elvágta. A férfi viszont azt állítja, hogy mire visszament a lakásba, a nőt már meggyilkolták. Kiderült, hogy a férfi korábban katona volt, tankokra lőtt Afganisztánban és ki is tüntették.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?