INSIDER

Tragikus hírt kapott a család: holtan találták meg az eltűnt Évát

A férje minden nap órák hosszat rótta az utcákat, hátha megtalálja.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Visnyei József kétségbeesetten kereste a feleségét, Évát, aki október 22-én a munkahelyéről hazafele tűnt el.

„Nem tudunk kapcsolatot létesíteni vele, és nagyon aggódunk érte, a rendőrség is keresi már. Annyira félek, hogy baja van, és nem tudom neki elmondani, mennyire szeretem. Imádkozzatok érte, hogy épségben elő- és hazakerüljön. Köszönöm” – fogalmazott az Eltűnt emberekért Facebook-csoport egyik posztjában Éva férje, Visnyei József. A elérte telefonon a férfit, aki akkor is éppen az utcákat járva a feleségét kereste.

József Visnyei
·
KEDVES ISMERŐSÖK ÉS BARÁTAIM MÉLY FÁJDALOMMAL TUDATOM VELETEK HOGY AZ ÉN DRÁGA KEDVES FELESÉGEM...

Közzétette: Eltűnt emberekért-megoszthatod2021. október 31., vasárnap

„Épp Kaposváron keresem most is” – kezdte József. „Péntek reggel, mielőtt munkába mentem, még elköszöntem tőle. Ő délutános volt, és haza már nem jött a munkából. Állítólag felszállt egy buszra, és eljött Kaposvárra, itt többen is látni vélték” – részletezte József, aki a polgárőrök és a rendőrök mellett azóta minden nap az utcákat járva keresi eltűnt feleségét.

„Az életemet adnám érte! Negyvenegy évesen szült nekem egy gyereket, és megfogadtam, hogy jóban-rosszban vele leszek! Ha nem lesz meg, én abba belehalok, ebben biztos vagyok. Ha üzenhetnék neki, azt mondanám, jöjjön haza, mert nagyon szeretem!” – csuklott el a férfi hangja.

Sajnos a félelme beigazolódott, a Facebookon osztotta meg a szomorú hírt, hogy felesége, Éva meghalt.

„Szörnyű napok elé nézzünk!!! Nincs már feleségem és a lányomnak nincs anyja! Nekem ő volt a nagy szerelmem, az életem, a mindenem, a mátkám... Az eltűnése óta a bejárati ajtó végig nyitva volt, hátha besétál és figyeltem éjjel minden kis zajra. Virág is nagyon hitt benne, hogy visszajön és levágja a frufruját, mert ezt csak ő tudta úgy megcsinálni... Most lenne a legnagyobb szükség rá... és nem lesz majd, ha lesz esküvője és segít neki, semmi nem lesz úgy, mint régen. Még a mosógépet se tudjuk kezelni, és az én ruhámat se tudja senki úgy kivasalni, mint ő..... ünnep, karácsony, kirándulás kit érdekel már....egyszerűen nem is tudom mi lesz....”

Szörnyű napok elé nézzünk !!! Nincs már feleségem és a lányomnak nincs anyja ! Nekem ő volt a nagy szerelmem , az életem...

Közzétette: József Visnyei2021. október 31., vasárnap

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?