INSIDER

Révész Máriusz elárulta, mikortól lehet szabadidős sporteseményeket szervezni

A szabadidős sportrendezvények újraindulása után arra is számítani kell mindenkinek, hogy védettségi igazolás nélkül nem lehet elindulni a sportrendezvényeken.
  • Szerző: Ripost

Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos elmondta: nemsokára lehet szervezni tömegsportrendezvényeket. Mivel sokan kérdezték tőle, hogy mikortól lehet már megrendezni az ilyen eseményeket, ő maga kezdeményezte a szabadidős sportrendezvények korlátozásának a feloldását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azt a választ kaptam, hogy 5 millió beoltott esetén lehet erre számítani.” írta a Facebookon.

Máriusz mindenkit arra biztat, hogy oltassa be magát.

„Aki szeretne utcai futóversenyen indulni, Tour de Balatont, Tisza-tavat kerékpározni, Balatont átúszni vagy átevezni azt, ha még nem tette, oltassa be minél hamarabb magát, és erre beszélje rá ismerőseit is. Érjük el már a jövő héten a bűvös 5 milliót!”

tömegsportrendezvényeket

Nagyon sok embernek hiányzik a tömegsport, a tömegsportrendezvényeket sorra elhalasztották a korlátozások miatt. Edzeni az utóbbi időben lehetett egyénileg, de a karantén alatt extrém teljesítmények is születtek. Volt, aki a kertjében körözve futott kilométereket. Egy kínai férfi pedig a saját ágya körül futotta le a maratont.

Nyári futóversenyekre már lehet nevezni a Budapest Sport Iroda oldalán.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?