INSIDER

Szülők buktatták le a szentendrei pedofilt

A 31 éves férfi online próbált egy 14 éves lány bizalmába férkőzni, de a találkozóra a kislány szülei érkeztek. Elmenekült, de később elkapták a rendőrök.
  • Szerző: Ripost

Rács mögé került az a 31 éves szentendrei férfi, aki egy 14 éves kislányt próbált becserkészni az interneten, de szerencsére lebukott.

Egy népszerű közösségi oldalon előzetes ismeretség nélkül követett be június elején egy 14 éves lányt, magát 19 évesnek hazudva. Miután egyre bensőségesebb beszélgetések alakultak ki közöttük, intim fotókat és videókat kért a lánytól, egy részüket meg is kapta.

Képünk csak illusztráció. Fotó: Profimedia

A szülők rajtakapták gyermeküket, ezért megszakíttatták az ismeretséget, és a kislánynak törölnie kellett a férfit, aki viszont később egy másik profillal újra regisztrált, és felvette a lánnyal másodjára is a kapcsolatot. Ekkor már egy találkozót is megbeszélt a kislánnyal, de arra már annak a szemfüles szülei érkeztek.

Bár próbálták a férfit visszatartani, az elmenekült a találka helyszínéről. A szülők értesítették a rendőrséget. A szentendrei nyomozók még aznap azonosították a ragadozót, B. Jánost fővárosi tartózkodási helyéről állították elő. Kihallgatásán a gyanúsítás ellen panaszt ugyan nem tett, de vallomást sem. Az azóta letartóztatott férfival szemben gyermekpornográfia bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?