INSIDER

Széll Kálmán téri tragédia: sírva búcsúzott 16 éves lányától a gyászoló édesanya

Újabb megrázó részletek láttak napvilágot a napokban történt metrógázolás kapcsán. Szerelmi bánatában vethetett véget az életének a tinilány.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, hétfőn kora este a Széll Kálmán téren halálra gázolt a metró egy 16 éves lányt. Kiderült, nem baleset okozta a tragédiát: a fiatal nem a pillanat hevében döntött úgy, hogy véget vet az életének, elszántan a szerelvény elé ugrott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Bors rábukkant arra, hogy az egyik internetes fórumon egy szemtanú közzétette a gondolatait. Ő az utolsók között láthatta élve a középiskolást.

Fotó: Facebook

„Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel. Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás hallatszott. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk” – írta a nő.

A Blikk utolérte az elhunyt fiatal lány egyik közeli barátját, aki szerint szerelmi bánatában szánhatta rá magát a végzetes döntésre.

A lap továbbá rábukkant az elhunyt gimnazista édesanyja bejegyzésére is, melyben egy bibliai idézettel búcsúzott szeretett gyermekétől a közösségi oldalán.

„Én vagyok a feltámadás és az élet. Aki hisz bennem, még ha meghal is, élni fog. 16. életévében elment a mi kis szeretetgombócunk!” – írta az összetört édesanya, bejegyzése alatt pedig hamarosan százak fejezték ki az együttérzésüket, többen pedig elmondták, hogy a lány mennyi szeretetet, törődést kapott a családjától.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?