INSIDER

Megszólalt a szemtanú: nekifutásból a szerelvény elé ugrott a 16 éves lány

Tudatosan készült a halálra az a fiatal, aki hétfő délután a Széll Kálmán téren vetett véget az életének. A szemtanúkat borzasztóan megviselte az eset.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hétfőn kora este a Széll Kálmán téren gázolt a metró halálra egy 16 éves lányt. A rendőrség az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy nem folytatnak nyomozást. Kiderült, nem baleset okozta a tragédiát: a fiatal nem a pillanat hevében döntött úgy, hogy véget vet az életének, elszántan a szerelvény elé ugrott.

Egy szemtanú leírása alapján a lány a szerelvény érkezése előtt hallgatózott, hogy mikor ér oda a szerelvény, majd a kellő pillanatban nekifutásból ugrott.

„Sajnos pont mellette álltam. Vártuk a metrót. Letette a hátizsákját és közelebb ment az árokhoz, de a biztonsági sávra nem ment rá. Hallgatta, hogy milyen közel van a metró. Azután visszajött a hátizsákjához, de nem vette fel. Egyszer csak mikor a metró már ott volt nekifutásból az árokba ugrott. Nagy csattanás volt. Borzasztó látvány volt. Nem tudtuk, hogy mire készül. Most is a hatása alatt vagyunk” – írta a szemtanú.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?