INSIDER

Sokkoló: életveszélyes állapotba került egy 6 éves kisfiú Borsodban

A családfő gyanútlanul mosott, amikor gyermeke véletlenül beleesett a forró vízzel teli fazékba. Nem figyelt a kertben játszó kisfiúra a férfi.
  • Szerző: Ripost

Egy harmincas éveiben járó férfi egy borsodi kistelepülésen lakik, egy családi házban, élettársával és hat éves fiúgyermekükkel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik délután a család mosáshoz készülődött, ezért a férfi kivitte az udvarra a keverőtárcsás mosógépet és a centrifugát. A nyári konyhában, egy kisméretű fazékban vizet melegített, majd amikor felforrt, fedő nélkül a nyári konyha bejárati ajtaja előtti járdaszakaszon letette a földre. Mindeközben a mosógéptől nem messze játszott a gyermek.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az édesapa a kerti csapnál hozzálátott a mosógép tisztításához, amikor a játék közben szaladgáló gyermek a forró víz közelében hátrálva közlekedett, megbotlott és beleült a mögötte lévő fazékba. Kiabálására rögtön kikapta az edényből, élettársával együtt levetkőztették, és a kerti csapnál azonnal hűteni kezdték, majd vizes törölközőbe csavarva kórházba vitték.

A kisgyermek testének 60 százaléka megégett, másodfokú és harmadfokú sérülései lettek. A kórházba már életveszélyes állapotban került. A figyelmetlen nőt felfüggesztett börtönre ítélhetik – írja az ügyészség.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?