INSIDER

Szexuális ragadozókkal „érzékenyíti” a gyerekeket a San Franciscó-i melegkórus

Állítólag viccnek szánta a gyerekek átformálásáról szóló dalát a San Franciscó-i melegkórus. A baj csak az, hogy soraikban szexuális ragadozók és pedofilok dalolásznak. Felmerül a kérdés, hogy akkor hol a „poén”?
  • Szerző: ripost

Egy San Franciscó-i melegkórus gyomorforgató dalban tudatta a nagyvilággal azt, amit az LMBTQ-szervezetek eddig tagadtak. Vagyis szerintük simán át lehet változtatni pusztán neveléssel valakit meleggé. Ők pedig azt ígérik, ezt fogják tenni. Feltett szándékuk átformálni a hagyományos neveltetésben részesülő gyermekek gondolkodásmódját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A San Franciscó-i melegkórusban szexuális ragadozók és pedofilok dalolásznak

A San Franciscó-i melegkórusban szexuális ragadozók és pedofilok dalolásznak
Fotó: Youtube

Sőt, dalukban konkrét üzenetet is megfogalmaztak: nem titkolt céljuk, hogy sajátos eszközeikkel, átváltoztassák az ártatlan gyermekeket.

A We convert your children (Átváltoztatjuk a gyermekedet) című daluk strófái különös jelentéssel bírnak. A dal a Youtube-on elérhető, és az alábbi strófával indul:

You think that we'll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you're correct / We'll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.”

Magyarul:

Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem – ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.„

 

A magyar jogalkotók helyesen cselekedtek

A világszerte óriási felháborodást keltett, készítői pedig ezt látva, rögtön behúzták a kéziféket: sietve revideálták az álláspontjukat, és azt állították, csupán „viccnek szánták” a provokatív muzsikát.

A tények ismeretében talán most már egyre többek számára világos lehet, miért hoztak jó döntést a magyar jogalkotók, amikor úgy döntöttek, távol kell tartani az efféle propagandát a gyermekeinktől.

A kormány nincs könnyű helyzetben, hiszen Soros György révén Magyarországon egyre intenzívebb kampányt folytatnak az LMBTQ-szervezetek, amelyek nyíltan és erőszakosan terjesztik a homoszexuális propagandát már a gyerekeknek is.

Nyílt titkok, hogy maga, Soros György és a hálózata finanszírozza azokat az álcivil NGO-kat, amelyeknek célja az óvodás, iskolás gyerekek befolyásolása.

Már nem csak Budapesten „színesít” a Pride

Az elmúlt években már nem csak budapesti sajátosság az évente megrendezésre kerülő Pride-felvonulás, illetve Pride-hónap, ami a meleg büszkeséget igyekszik népszerűsíteni: Soros hálózata egyre több vidéki városba viszi a szivárványos propagandát, így próbálva befolyásolni a gyermekeket.

Arról nem is beszélve, hogy manapság már alig-alig készül olyan sorozat vagy film, aminek az első képkockáiban – de előbb-utóbb biztosan – ne tűnnének fel nem heteroszexuális szereplők. Ezen bújtatott propaganda célja szintén az, hogy minél inkább „érzékenyítsék” a legártatlanabbakat.

Szexuális ragadozók a kórustagok között

Éppen ezért lehet különösen kínos az ilyesmit támogató szervezeteknek, hogy a videót készítő kórus néhány tagjáról újabb gyomorforgató titkok derültek ki!

A Kontra.hu derítette ugyanis ki, hogy a tagok soraiban nincs hiány szexuális ragadozókból és pedofilokból.

Szám szerint hat aberrált tagot tartanak számon, akik bejegyzett szexuális bűnözőkként szerepelnek a külföldi rendvédelmi szervek nyilvántartásában.

„Annyira jól sikerült a vicc, hogy teljesen komoly. Alább láthatóak azok a kórustagok, akik elítélt szexuális ragadozók és pedofilok. (Mármint: ez az a hat ember, akikről eddig kiderült, de bizonyosan alakulni fog még ez a szám.)” – írják a Facebook oldalukon.

Róluk bizonyosan kiderült, hogy ferde hajlamaik vannak, de ez a szám még változhat.

Felmerül tehát a kérdés, hogy valóban jó vicc volt-e efféle dalt kreálni a külföldi LMBTQ-szervezetnek? Mindegy, így vagy úgy, de ez a viselkedés vérlázító. Akár viccből csinálták, akár komolyan...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?