INSIDER

Riogatják az oltáspárti dokit, ezt üzeni a „WC-deszkán guglidiplomázott önjelölt vakcinológusoknak”

Nem először kapott felnőttként védőoltást Novák Hunor.
  • Szerző: Ripost

Megkapta a koronavírus elleni második védőoltást is dr. Novák Hunor a hétvégén. Az ismert gyermekorvos közölte, folyamatosan beszámol majd arról, tapasztal-e mellékhatásokat, s ha igen, milyeneket. Az oltásellenesek azonnal lecsaptak rá, ő pedig – szokásához híven – máris reagált nekik.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dr. Novák Hunor (Fotó: Facebook)

„Több (semmilyen egészségügyi végzettséggel nem rendelkező) kommentelő írta: korai az örömöm, majd meglátom, milyen kárt okoz ez a védőoltás néhány hét múlva.

Nos, az első oltásnál is jöttek ilyen kommentek, hogy most korai még örülnöm, majd meglátom, hogy 5 nap múlva milyen halálos beteg leszek. Nos, 5 nap múlva sem okozott problémát.
Menjünk kicsit vissza az időben: amikor sok-sok éve megkaptam a HPV elleni védőoltásomat (mert férfiaknak is fontos!), az oltással kapcsolatos rémhírektől rettegők akkor is jól megmondták ugyanezt: majd meglátom, mi lesz pár hét vagy pár év múlva, mennyi autoimmun betegséget okoz majd nálam az oltás és meg fogom bánni. A WC-deszkán guglidiplomázott önjelölt vakcinológusok akkor is megmondták, hogy ők jobban értenek hozzá, mint én, aki oltásokkal is kiemelten foglalkozom és rengeteg gyereket oltottam már be.
Nos, sok-sok év eltelt, amióta 3 HPV elleni vakcinát is kaptam. Semmi problémám nem lett tőle azóta sem.

Örülök és hálás vagyok nem csak a nővéreknek, orvosoknak, hanem a kutatóknak is szerte a világon, hálás vagyok a modern tudománynak, hogy létezik oltást és megkaphattam. Hálás vagyok azért, hogy nem 100 évvel ezelőtt, hanem 2021-ben élhetek.” – zárta sorait dr. Novák Hunor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?