INSIDER

Rettegnek a magyar szülők: három pedofilt keres a rendőrség

A magyar szülők riadót fújtak, a legnagyobb közösségi oldalon osztják meg három férfi fotóját, akik ellen megrontás miatt adott ki körözést a rendőrség.
  • Szerző: Ripost

Három férfi képe kezdett elterjedni az egyik legnagyobb közösségi oldalon, ugyanis kiskorúakat bántalmaztak. A megosztásokkal pedig szeretnék figyelmeztetni egymást a szülök.

Boros Árpád, Dudics Norbert és Orsós Zoltán
Fotó: police.hu

Az 54 éves gamási Boros Árpád, a 33 éves zalaegerszegi Orsós Zoltán és a 23 éves kiskunhalasi Dudics Norbert hónapok óta rejtőzködik, mindhármukat 12. évét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak miatt keresik. Legrégebben Zoltánt, ő ugyanis már május óta körözés alatt áll, míg Norbertet szeptember, Árpádot pedig október óta keresik a zsaruk. A fiatal Norbert körözéséről megdöbbenve értesült az egyik ismerőse.

„Ezt el sem hiszem, Norbit nem ilyennek ismerem – mondta a Borsnak sokkos állapotban az ismerős. – Amúgy mindig volt barátnője, nem tudom, ho­gyan keveredhetett ilyenbe. Nagyon remélem, hogy ez az egész csak valami félreértés, és majd előkerül, és tisztázza magát” – tette hozzá reménykedve. Hozzátette: úgy tudja, hogy a férfinak a mai napig is van párkapcsolata egy vele egykorú nővel.

A férfiról a lap úgy tudja, annyira nem is rejtőzködik a hatóságok elől, ugyanis rendszeresen posztol közösségi oldalára.

A rendőrség kéri, hogy bárki bármit tud a körözött férfiakról vagy hollétükről, azonnal értesítse a zsarukat! Ezt már külföldön is megtehetik, ugyanis Árpádot és Zoltánt nem csak Magyarországon keresik, ellenük már európai elfogatóparancs is érvényben van.

 

És ezeket olvastad már?