INSIDER

Részeg ferraris csapódott Gábor házába

A baleset után a luxusautó sofőrjének első dolga lett volna, hogy a kitört gázcsonknál rágyújtson...
  • Szerző: Ripost

Az éjszaka közepén riadt fel álmából Gábor egy nagy csattanásra, amikor egy részeg ferraris beleszaladt a kerítésükbe és az autó a saját kocsijukat a ház falába nyomta bele – ráadásul a több mint száz millió forintos autó a gázcsonkon állt meg, így a gáz is elkezdett szivárogni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: 123rf

„Először a kerítést szakította át, majd azzal együtt nekiment az én autómnak, a falat pedig már vele együtt törte be. A sofőrnek a haja szála sem görbült. Nagyképűen csak annyit mondott, hogy az ő kára nagyobb, mert a kocsija 120 millió forintot ér. Látszólag fel sem fogta, hogy mit csinált„ – mesélte a Borsnak a délegyházai kétgyermekes apuka.

„Az első dolga az volt, hogy elővett egy szál cigit, hogy rágyújtson, de az utolsó pillanatban szerencsére közbe tudtam lépni” – mondta Gábor, hozzátéve, hogy a sofőr a gáz ömlésének zúgására azt hitte, hogy az autójában a motor jár még.

A házban alvó 7 és 8 éves gyerekek a barátaiknál aludtak az erős gázszag miatt, a sofőrt pedig, aki bocsánatot se kért, a rendőrök vitték el. A Bors úgy tudja, ittas vezetés okozta a bajt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?