INSIDER

Drámai részletek: még a rendőrök is elszörnyedtek a szegedi gyilkosság helyszínére érve

A szobát mindenhol vér borította.
  • Szerző: Ripost

Mint a már beszámolt róla, szörnyű haláleset történt Szegeden. Most a Bors arról ír, hogy még a sokat látott rendőrök is elszörnyedtek, amikor meglátták a szegedi gyilkosság színhelyét. A panzió szobáját mindenhol vér borította, pedig, mint kiderült, a férj ki akart békülni válófélben lévő feleségével. A beszélgetés azonban vitába torkollott, a dühös férfi nem tudta feldolgozni, hogy nincs remény. Ekkor előkapott egy 80 centis vascsövet, és többször felesége fejére és nyakára sújtott vele.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A nő az ütlegelés erejétől olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A gyilkos nem menekült el, megkereste a Batthyány utcai panzió tulajdonosát, bevallotta tettét, majd a panziós hívta a rendőrséget. A magába zuhant férfi a helyszínen megvárta az egyenruhásokat, semmi ellenállást nem mutatott.

Fotó: police.hu

Az emberölés miatt indult eljárásban a főügyészség a szökés, elrejtőzés és az eljárás meghiúsításának veszélyére figyelemmel indítványozta a letartóztatás egy hónapra történő elrendelését. Nem végleges végzéssel a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája ennek helyt adott és elrendelte a férfi letartóztatását – tudta meg a Bors. A nyomozási bíró letartóztatást elrendelő végzését az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője fellebbezett, így a végzés nem vált véglegessé.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?