INSIDER

Rejtélyes körülmények között találtak Tibor holttestére, bonyolódik az ügy

A magyar férfi holtteste csütörtökön került elő, de még nem derült ki, hogy megölték-e.
  • Szerző: Ripost

Egyre rejtélyesebb körülmények derülnek ki a soproni családapa, Szedenics Tibor eltűnésével kapcsolatban. A férfi orvoshoz indult, azonban a doktorhoz sosem érkezett meg, a holttestét tegnap találták meg Ausztriában, a Dunában.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A családapának november 8-án veszett nyoma, a kocsiját és összes holmiját a bécsi, A23-as autópálya mellett találták meg. Az ügyben több gyanús körülmény is felmerült.

„Aznap, péntek reggel az orvoshoz indult, hogy az új munkahelyéhez szükséges védőoltást beadassa. Ugyanis nemrég feladta osztrák állását, és hétfőn új munkahelyén kezdett volna Sopronban, az orvos után pont az új szerződést írta volna alá” – mondta a Borsnak a család bécsi ügyvédje, dr. Ujvárosi Veronika.

Innen háromnegyed nyolc körül még üzenetet küldött az anyukájának, hiszen mindig írt neki. Kiderült azonban, hogy aznap hétkor már regisztrálták a kocsiját a határátkelőn. Az orvos elmondta, hogy nála nem is járt bent a férfi.

Az autót bekapcsolt vészvillogókkal hagyták az út mentén, Tibor minden holmiját, személyes iratait, mobiltelefonját, pénzét bent hagyta, kivéve az autóban található bikakábelt. A kocsiban a kalaptartó is le volt szakadva.

„Nem tudjuk, miért vitte magával, ahogy azt sem, hogy a kalaptartó miért van az autóban félig leszakadva. Lehet egy rossz mozdulattól, de ugyanúgy attól is, ha netán kirángatnak onnan valakit” – mondta a jogász.

Az ügyvéd a magyar és osztrák hatóságokkal is kapcsolatban áll. Tibor holttestét a Duna ausztriai szakaszán találták meg, a rendőrség azt vizsgálja, hogy volt-e haragosa.

„Egyelőre nem tisztázódott, hogy gyilkosság vagy öngyilkosság történt. Tibor lábán nem volt cipő, és az eltűnt bikakábelt sem találták meg a helyszínelők” – tette hozzá az ügyvédnő.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres, a karácsonyi asztal dísze
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?