INSIDER

Rejtélyes eltűnés: ezt üzenték szülei Máriónak

Már a rendőrség is keresi a 16 éves Gyovai Máriót, akit szerdán reggel láttak utoljára a szülei.
  • Szerző: Ripost

„Ami biztos, hogy Márió elindult itthonról, a kamerán keresztül néztük vissza a férjemmel, Mihállyal. Vitte az iskolatáskáját és a tornazsákját, a sarkon pedig egy osztálytársa várta. Jó barátok, mindent meg szoktak beszélni, ám ő sem tudja, mi történt, az iskola előtt elváltak” – mesélte megtörten a -nak Gyovainé Edit, Márió édesanyja. „Megszoktuk már, hogy Márió minden délután az iskolában edz a barátaival, hat óra után viszont nem ért haza. Ezt követően tudtuk csak meg, hogy iskolában se ment...”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyovai Márió (Olvasói fotó)

A szülők elmondása szerint fiuk jó tanuló és jó magatartású, sosem volt vele gond, és arra sem volt példa, hogy kimaradt volna otthonról.

„Voltunk a rendőrségen, felvették az adatainkat és keresik a fiunkat, de egyelőre semmi hír róla” – folytatta Edit, aki, mint mondja, ha Máriónak baja volt, azt mindig megbeszélte velük. „Azt üzenjük neki, hogy jöjjön haza! A húga kórházban van, születése óta kezelésekre szorul, legalább miatta jöjjön haza! Nagyon várjuk, és mindent megoldunk!” – üzente fiának Edit.

És ezeket olvastad már?