INSIDER

Halálra késelte kisbabáját Katalin, megszólalt a magyar pornóproducer

Több filmet is forgatott az ismert magyar pornóproducer a saját gyermekét kivégző Katalinnal.
  • Szerző: Ripost

Mint a megírta, Olaszországba szökött kétéves kisfiával a bíróság múlt heti döntése után az a magyar anya, aki nem volt hajlandó elfogadni, hogy a kis Alexet ideiglenesen az apánál helyezték el. Katalin több késszúrással végzett gyermekével, majd egy élelmiszerüzlet pénztárjának a szalagjára helyezte, és lefotózta, hogy a volt párjának elküldje. A gyermekét gyászoló Norbert elárulta az asszonyról: korábban felnőttfilmekben szerepelt.

Fotó: Bors

Kovi a Bors szerint régről ismerte Katalint, ugyanis dolgoztak együtt.

„Annak idején semmi különöset nem láttam rajta. Rendesen elvégezte a munkáját, majd amikor a kamerákat kikapcsoltuk, felöltözött és hazament„ – mondta az egykori pornóproducer, aki hosszú évek óta nem találkozott a nővel. „Két évvel ezelőtt megkeresett a Facebookon, hogy tudok-e neki munkát adni. Mivel éppen nem voltak forgatásaim, nem segíthettem neki” – folytatta a felnőttfilmek legfőbb hazai képviselője, és kifejtette: nem lenne szerencsés, ha a pornót összemosnák a kegyetlen gyermekgyilkossággal.

„Összességében nem követnek el a műfaj képviselői több gyilkosságot, mint bármely más szakma művelői. Borzalom, ami történt, le vagyok döbbenve„ – fejezte be a producer.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?