NÍNÓ

„Most már egyikünké sem lesz” – megölte gyermekét a magyar nő, mert nem neki ítélte a bíróság

Péntek este érkezett a hír, sokkoló tragédia történt.
  • Szerző: Ripost

Halálra késelte kisfiát egy Olaszországban tartózkodó magyar anya pénteken kora délután. Az elvált nőnek a magyar bíróság döntése értelmében ma kellett volna átadnia a gyermeket a budapesti apának, helyette számtalan mellkasi és nyaki késszúrással megölte a kisfiút, és a holttestről fotót küldött exének, az alábbi sokkoló a kísérőszöveggel: „Most már egyikünké sem lesz.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció (Fotó: police.hu)

Az „Apák az igazságért” Facebook-csoportban a következő poszt jelent meg pénteken kora este:

„A mai napon egy szörnyű esemény árnyalja be egyesületünket. Minap beszámoltunk arról, hogy ideiglenes elhelyezés történt egy budapesti bíróságon, az édesapához – aki egyesületi tagunk – áthelyezték a gyermeket azonnali hatállyal. Sajnos, a mai napon az édesanya ahelyett, hogy a gyermeket az édesapának átadta volna, meggyilkolta őt. A gyermek holttestéről fényképet készített, amit elküldött az apának azzal az üzenettel, hogy: 'Most már egyikünké sem lesz'. Az Egyesületünk részvétét fejezi ki az édesapának és a családnak.”

A Bors az BRFK sajtóügyeletesétől megtudta: a hír igaz.

„Az olasz hatóság felvette velünk a kapcsolatot, elkezdtük az adategyeztetést. A nyomozást az olasz rendőrök folytatják le” – kapták válaszul a rendőrségtől.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?