INSIDER

Pedofilt fogtak a Palatinuson

A saját szememmel láttam, ahogy elvitték a rendőrök a kislányokat fogdosó pedofilt! – hívta fel a Ripost szerkesztőségét egyik olvasónk. Mint kiderült, egy édesanya szólt a biztonságiaknak, ők hívták ki a rendőröket és amíg ki nem értek, visszatartották a férfit. Érdemes figyelni a gyerekekre a strandon, nehogy pedofil molesztálja őket!
  • Szerző: Ripost

A információi szerint a közkedvelt budapesti Palatinus Gyógy-, Strand- és Hullámfürdőben egy férfi megengedhetetlen módon közeledett két gyermekhez. A 7 és 10 év közötti lányokat az édesanyjuk elengedte csúszdázni, ahol egy férfi felajánlotta a segítségét a gyerekeknek, és ezzel az ürüggyel fogdosta őket. Lapunknak az egyik fürdőző számolt be a megdöbbentő esetről.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Csóka Ferenc / Ripost

A feleségemmel és a gyerekeimmel voltunk a strandon, amikor egyszer csak megláttuk a biztonsági szolgálat embereit, akik elég feszültek voltak. Figyelni kezdtem őket és láttam, hogy egy nővel beszélgetnek, aki mellett két kicsi lány álldogált, kisiskolások lehettek

– mesélte lapunknak a férfi.

Látszott az anyukán, hogy nagyon ideges. Heves mozdulatokkal magyarázott, majd a biztonságiakkal együtt egy középkorú férfihoz mentek, aki szintén fürdőző volt. Én úgy láttam, hogy meglepődött a biztonságiak megjelenésén, de szóba elegyedett velük. Ekkor már érdekelni kezdett, mi történt.

Kiderült: az anyuka azért hívta a biztonsági szolgálatot, mert a lányai azt állították, hogy az idegen férfi fogdosta őket a csúszdán. A férfit visszatartották, amíg a rendőrök megérkeztek, akik aztán elvitték.

Lapunk érdeklődött a Palatinust üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt.-nél, ahol nem kívántak nyilatkozni a történtekről, de nem is cáfolták információinkat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatta a -ot, hogy a XIII. kerületi Rendőrkapitányság augusztus 19-én egy 44 éves férfi ellen indított eljárást, aki a rendelkezésre álló adatok szerint két kislánnyal szeméremsértő módon viselkedett.

A férfit az eljárás során a nyomozók szeméremsértés vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki; őrizetbe vételére nem került sor, az ügyben szabadlábon védekezik.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?