INSIDER

Összeomlott a Borsodnádasdon megölt Csenge anyukája, orvosok figyelik

"Csenge édesanyjának rohamai vannak, nagyon rossz állapotban van."
  • Szerző: Ripost

Teljesen összeomlott idegileg és lelkileg a Borsodnádasdon kegyetlenül megölt fiatal lány, K. Csenge édesanyja. A gyászoló asszony képtelen feldolgozni, hogy imádott lányát többé nem láthatja, jelenleg olyan állapotban van, hogy orvosai már csak a gyilkossági tárgyalásokra engedik ki a pszichiátriáról, különben folyamatosan bent kell maradnia."Csenge édesanyjának rohamai vannak, nagyon rossz állapotban van" – közölte a Blikk-kel a megölt lány családjának jogi képviselője. "Szeretett volna pár napra hazamenni, hátha a megszokott környezet picit segít neki, de aztán ő is belátta, hogy jelenleg jobb neki a pszichiátrián, ahol szigorú orvosi felügyelet alatt van. Nem ma kezdtem ez ügyvédi pályát, de nagyon megvisel engem is, amikor látom Rózát, milyen szörnyű lelkiállapotban van" – mondta dr. Lichy József.

Az édesanya, akinek lányát gyilkosa egy vízaknába dobta, korábban azt mondta, hogy Csenge halála óta csak az tartja életben, hogy lássa: a bíróság példásan szigorú büntetést szab ki a gyanúsítottra, B. Rolandra. Farkas Róza, bármilyen nehéz is, az összes tárgyalást végigüli, közben pedig egyetlen pillanatra sem teszi le kezéből lánya bekeretezett fényképét.

2017 szeptemberében K. Csenge elment a barátaival szalonnát sütni, majd találkozott a szintén Borsodnádasdon élő B. Rolanddal. A fiatal lány holttestét később egy vízaknában találták meg. Az, hogy kettőjük között mi történt, illetve mi vezetett a tragédiához, arra csak B. Roland elmondásából lehet következtetni. 

B. Roland állítása szerint miután találkoztak, jól elbeszélgettek, alkoholt ittak. Csenge aztán közölte vele, hogy mennie kell, így elváltak. Később ő mégis visszament arra a helyre, ahol együtt szórakoztak, ekkor azonban már eszméletlen állapotban találta a fiatal lányt. Nagyon megijedt, hogy azt hiszik, ő ölte meg, ezért a vízaknába dobta Csengét. 

Ezzel szemben a vádirat szerint B. Roland többször ököllel arcon ütötte Csengét, majd levetkőztette és fejjel lefelé a vízgyűjtőbe dobta. A lány halálát fulladás okozta.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszos desszertek karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?