INSIDER

Óriási hír: Zente először állt meg a lábán!

Újabb örömhírt osztott meg a kisfiának drukkoló közönséggel az SMA-betegségben szenvedő Zente anyukája, azt állítva: határozott, látható hatása van a 700 millió forintos gyógyszernek, amire a pénzt az emberek adták össze adományként.
címkék:
  • Szerző: Ripost

„Sokat gondolkoztam, megmutassam-e ezt a kis csodát. Pénteken kaptuk ajándékba. A 22 hónapos SMA 1 babám áll. Röpke másodpercek... Senki nem tartja... Tudom, hogy velünk örültök minden apróságnak, de aki sorstárs, csak ő tudja átérezni, milyen csoda ez.” – írta az anyuka, akinek a közleményéből az is kiderül, hogy Zente egyelőre nem egyedül állt fel és holnap még aligha fog szaladni, de ez így is óriási eredmény, hiszen a drága infúzió beadása előtt még az is nehézséget okozott, hogy megemelje a fejét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

Az édesanya egy másik örömhírt is megosztott követőivel: „A génterápia miatt többször elhalasztott olasz utunkra március közepén kerül sor. Végre lesz egy állítója, amiben passzívan ugyan, de álldogálhat, mert mostanában naponta többször kéri, hogy hozzam álló helyzetbe. Nagyon élvezi… Csodababám, nincs megállás, nincs lehetetlen!”

Fotó: Facebook

Azok, akik összeadták Zente gyógykezelésére a pénzt és mindazok, akik drukkolnak a beteg kisgyereknek és családjának, rendszeresen figyelemmel kísérik a sorsát: minden egyes fényképet, videót közel kétszázezren megnéznek, ami azt mutatja, hogy továbbra is széleskörű érdeklődés kíséri a kisfiú fejlődését.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?