INSIDER

Mentő vitte kórházba a meggyilkolt Csenge édesapját

Idegösszeomlást kapott a gyászoló apa.
  • Szerző: Ripost

A szülők élete tönkre ment: a 17 évesen meggyilkolt Csenge édesanyja két és fél éve a pszichiátrián él, az édesapját pedig a minap szintén kórházba szállították.

„A szomszédban beszélgettem a barátaimmal a gyilkos szabadon engedéséről, amikor hirtelen elfogyott a levegőm, idegösszeomlást kaphattam, és el­ájulva összeestem. A mentők tíz percen belül kiérkeztek, s bevittek az ózdi kórházba”mesélte a Borsnak Kahán László. A férfit három napig tartották bent, infúziót és injekciót is kapott. Végül hétfő délben vitték vissza az otthonába.

Kútba dobva vesztette életét a 17 éves Csenge

„Az orvos azt mondta, hogy különösen nagy bajom nincsen, a lelki problémákat sajnos orvosilag nem tudja gyógyítani. A lányom elvesztését a felháborító ítélet csak tetézte, amitől teljesen összeomlottam” – magyarázta a megtört férfi, akinek az orvosok azt tanácsolták, egy hét pihenés után menjen vissza a pszichológiára, ott majd megpróbálnak segíteni felejteni.

„Ez teljesen felesleges. Ahhoz 73 évesen én már nagyon öreg vagyok. Jobb lesz, ha minél hamarabb le­tartóztatják Rolandot, ha a lakosság felismeri valahol, abból biztosan nagy baj lesz” – tört ki zokogásban László.

„Nagyon köszönöm az egész magyar lakosságnak a rengeteg támogatást, és a kormánynak is, hogy foglalkoznak az ügyünkkel” – tette hozzá az édesapa.

Mint azt a megírta, kiengedték a börtönből a borsodnádasdi K. Csenge halálának ügyében vádolt férfit.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?