INSIDER

Megszólal a győri álpapnő újabb áldozata, ezt mondta

Agymosással, lelki terrorral tartotta maga mellett a szekta tagjait a győri álpapnő. Lapunknak több olyan áldozat is megszólalt, akit a családjától, gyerekeitől választott el a kuruzsló asszony. Most egy nő, R. Renáta mondja el, mit tett vele a "gyógyító" álpapnő két és fél éven át.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ahogyan azt korábban a %% megírta, B. Mónika az azóta már börtönben ülő brazil „csodadoktorra”, Joao  de Deusra hivatkozva gyógyította egy kristályággyal és meditációkkal 80-100 fős szektája tagjait. Azt állította, ő is hallja azt a gyógyító szellemet, akit dr. Augustónak neveznek, így mindenkinek, - aki nem akarja, hogy a lelke elkárhozzon, - hallgatnia kell rá. Így tett R. Renáta is…Néhány hónap alatt átmossa az emberek agyát


- Elvált voltam két gyerekkel, amikor megismerkedtem Mónikával

– kezdte Renáta a %%-nak.

– Én is ajánláson keresztül jutottam be hozzá, mint mindenki más. Jártam a kristályágy-kezelésekre és a meditációkra, ahogyan az elő volt írva. Mindenkinek az életéről kellett mesélnie Mónikának, engem is a legbensőbb dolgaimról faggatott. Bíztam benne, elmeséltem neki, hogy két gyermekem van, akiket nagyon szeretek, de a szülésnél volt egy kis probléma… Elmondtam, hogy amikor a második gyermekemet szültem, magzatvíz-embóliát kaptam és majdnem meghaltam, majd az orvosok közölték, hogy többet nem szülhetek.

Erre Móni azt mondta, hogy ilyet nem mondhatok és kiadta „feladatnak”, hogy mantrázzam minden nap: „Szeretnék gyereket!” Innentől ezzel teltek a napjaim, hogy ezt mondogattam magamnak, úgy, hogy igazából nem szerettem volna. Rajta keresztül azt üzente Augustó, a gyógyító szellem, hogy egészséges gyermeknek fogok életet adni. Azért, hogy igaza legyen, a szektából választott nekem egy fiút… Mai eszemmel már nem is értem, hogy mehettem mindebbe bele, annyira a bűvkörébe vont, hogy tehetetlennek éreztem magam – mondja Renáta.


Házasságba kényszerítette a kétgyermekes anyát és a fiatal férfit

- Mónika csoportos lelkiutakat szervezett, amiken mindig történt valami… Egyik alkalommal kitalálta, hogy a szektából az egyik fiút nekem teremtették, és ő életem párja, amit a szellemvilág is elismer. A fiúval megbeszéltem, hogy nem akarunk egymástól semmit. De a visszaúton ezt Móni megtudta és balhét rendezett. Azt mondta:

„Dolgotok van egymással! Reni, nem küldheted őt el!

Mivel annyi ideig mondogatta, több hónapig együtt voltunk. Odáig fajult a történet, hogy a fiúval felmondatta Leányfalun az albérletét, majd elérte, hogy hozzám költözzön.

Mivel nem bírtuk elviselni egymást, ezért folyton különváltunk, de ezt egyfolytában ellenezte Mónika. A parancsa az volt, hogy a legnagyobb titokba házasodjunk össze a városházán. Persze, ez teljes téboly volt. Ott tartottam, hogy könyörögtem a szellemnek, Augustónak, hogy nem akarok összeházasodni, de ő azt mondta: „Õ látja, nekem ez lesz a jó!”- Olyannyira nem volt fontos egyikünknek sem a fiúval az esküvő, hogy még az anyakönyvi kivonatot is ott hagytuk a városházán…
 

A történet döbbenetes folytatását a csütörtöki napilapban találod! 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?