INSIDER

Megrázó részletek az újbudai tragédiáról: egy unoka is kivetette magát a 15 emeletes házból

Nem az első öngyilkosság történt a XI. kerületi házban.
  • Szerző: Ripost

Megrázó részleteket derített ki a Bors a XI. kerületi tragédiáról: más is választotta már öngyilkosság helyszínéül a 15 emeletes házat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint ismert, pénteken egy 42 éves férfi ugrott le a 14. emelet erkélyéről, és éppen a kapun kilépő kétgyermekes édesanyára zuhant. Mindketten életüket vesztették.

Fotó: Bors/Móricz István

A tragédia az egész lakóközösséget megrázta. De mint kiderült, nem először történt ilyen szörnyűség.

„Sajnos volt már, aki ugyanezt a 14. emeleti erkélyt választotta az öngyilkossághoz. Egy unoka jött volna a nagymamájához. Én nem is értem, miért, de sajnos már nem ment be a nagyszülőhöz, hanem rögtön leugrott. Ez néhány éve történt” – mesélte el a Borsnak az egyik lakó.

Fotó: Bors/Móricz István

Gál Sándor rendőr alezredes, a BRFK Életvédelmi Osztályának vezetője pénteken a helyszínen elmondta, a 42 éves férfit sikerült azonosítaniuk, budapesti lakosról van szó, és az eddigi információk alapján az illető egy szerszámosládára állt fel, majd ugrott ki a bárki számára elérhető erkélyről.

„Ez egy átjáróház, ide mindenki bejön, idegenek, hajléktalanok, sőt, rengeteg betörés is történik sajnos”.

Komor tragédiák helyszíne a XI. kerületi 15 emeletes panelház

Csend és gyász lengi körbe azt a XI. kerületi Hadak útján lévő panelházat, ahol tegnap szörnyűséges tragédia történt. Sajnos nem ez volt az első.

Közzétette: Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap – 2020. augusztus 1., szombat

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?