INSIDER

Megható képek a Szentendréről eltűnt gyerekekről, még keresik őket

Kolozsvári Mihály két gyermeke, az 5 éves Zsófi és a 9 éves Miki Szentendréről tűntek el édesanyjukkal, azóta életjelet nem adtak magukról.
  • Szerző: Ripost

Mihály nagyon szeretné már viszontlátni két gyermekét, akiket utoljára édesanyjuk vitt el láthatásra, de vissza már nem adta őket. Azóta is keresik, a rendőrség körözést adott ki, hogy a három eltűnt embert megtalálják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Miki és Zsófi.
Kép: Kolozsvári Mihály

Ahogy a már korábban megírta, Mihály és Noémi, a két eltűnt gyerek szülei között a kapcsolat megromlott, év elején költöztek külön, most válófélben vannak. A gyerekek láthatása eleinte heti váltásban ment, de a gyerekek nem szerettek az anyánál lenni, ezért áttértek arra, hogy két hetente váltsák a felügyeletet. Erre azért volt szükség, hogy szokják az új környezetet, de egy ilyen alkalom után Mihály nem kapta vissza az 5 éves Zsófit és a 9 éves Mikit édesanyjuktól.

Zsófi és apukája, Mihály.
Fotó: Kolozsvári Mihály

Mihály azóta minden nap reménykedik, hogy épségben megkerülnek a gyerekek, nagyon hiányoznak édesapjuknak. Mihály a -nak megmutatta, a kis Miki nagyon szereti apukáját, ezt írta neki eltűnése előtt: „Szeretlek apucika”

„Apucika szeretlek” -írta a kis Miki táblájára eltűnésük előtt. Fotó: Kolozsvári Mihály

Ha bárki információval tud szolgálni a testvérpár és édesanyjuk hollétéről, értesítse a rendőrséget!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?