INSIDER

Magukra hagyták a szülők a strandon a gyerekeiket

Milyen anya és apa az ilyen? A Ripost információi szerint szombaton a Gyulai Várfürdőben két gyermeket reggeltől délutánig magukra hagytak a szülők a gyermekmedencében. Megparancsolták nekik, hogy míg ők vissza nem jönnek, maradjanak a vízben.
  • Szerző: M.N.

Sírva kért segítséget egy anyukától egy kislány a Gyulai Várfürdőben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férjemmel és a két gyermekünkkel mentünk el a strandra

– kezdte lapunknak Molnár Anett.

Körülbelül délután háromkor vettük észre, hogy a gyerekmedencében egy kisfiú ököllel megütött egy kislányt. Rájuk szóltam, mire a kisfiú elrohant, a kislányt kisegítettük a vízből.

A Gyulai Várfürdő gyerekmedencéje – képünk illusztráció (Fotó: Lehoczky Péter / MTI)

Kiderült, hogy a 9 éves Annát az egy évvel fiatalabb öccse verte meg, méghozzá azért, mert nem akart a szüleik után menni.

Sírva mondta el a kis Anna, hogy a szüleik reggel, amikor nyitott a strand, berakták őket a gyerekmedencébe és rájuk parancsoltak, hogy addig nem jöhetnek ki, amíg vissza nem térnek

– folytatta Anett.

A kisfiú azt akarta, hogy ennek ellenére most már keressék meg a szülőket, de Anna a reggel kapott utasítás miatt ezt nem akarta, ezért esett neki a testvére.

Anett és a férje hívta az úszómestert, közben a kisfiú is előkerült.

Ő is sírt, attól félt, hogy örökre itt hagyták őket a szüleik! A szívem szakadt meg…

– emlékezett vissza az anyuka.

Hangosbemondón hívták a szülőket, közben a gyerekeknek enni-inni adtam, mert kiderült, hogy reggel óta étlen-szomjan vannak. Fél órát vártunk a szüleikre, ráadásul még az anyukának állt feljebb, hogy minek kerestettük őket, a férfi meg azt kérdezte, mennyivel tartozik. Mintha ez pénz kérdése lenne!

Anettet az döbbentette meg, hogy a szülők egyáltalán nem aggódtak a kicsik miatt. A történteket jelentette a gyámhatóságnak is.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?