INSIDER

Magára tetováltatta az újszülöttgyilkosság dátumát az apa

Döbbenetes tetoválást csináltatott a pásztói csecsemőgyilkossággal vádolt anya volt élettársa. M. János egy keresztet varratott magára, azon római számokkal a 2018.01.01. dátum szerepel – az a nap, amikor Mónika megszülte és a vád szerint különös kegyetlenséggel meggyilkolta gyermekét.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a beszámolt, a férfi a tragédia előtt összeveszett élettársával, elzavarta otthonról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Azzal gyanúsította, hogy nem tőle van a gyerek, külön töltötték a szilvesztert is. A nő Újév napján a híd alatt, a patakparton szülte meg a gyermeket. A vád szerint négyszer ráütött a baba fejére, megszorította a nyakát, majd egy zsebkéssel levágta a fejét és a karjait, a testdarabokat pedig a patakba szórta.

Az anya állítja: amikor otthagyta a babát, az még élt. A gyilkosság úgy derült ki, hogy a gyerek fejét megtalálta egy kutya.

Különös, hogy M. János a saját bőrén állít emléket a gyermeknek, akit nem akart elismerni sajátjának. Igaz, azóta a tárgyaláson kiderült, hogy a baba az ő vére volt. A család szétszakadt a tragédia óta. A megvádolt anya a szüleivel él, házi őrizetben van. M. János is elköltözött, a 3 gyermeket nevelőszülőknél helyezték el. Havonta egyszer találkozhatnak a nagyszülők a gyerekekkel a gyámhatóság felügyelete mellett.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?