INSIDER

Lövések dördültek: nem tudta elviselni a szakítást, exbarátnője miatt őrjöngött a férfi

Volt barátnője férjével balhézott össze az a 45 éves férfi, aki fegyvert rántva lövéseket is leadott dulakodás közben. A rendőrök őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta.
  • Szerző: Ripost

Rövid életű kapcsolatuk végét nem tudta feldolgozni a gyanú szerint K. János, ezért látogatta meg december 2-án este volt barátnőjét. A 36 éves nő férjével tartózkodott albérletében, amikor K. János megjelent náluk. Összeszólalkoztak, a vita pedig elfajult: K. János pisztolyt rántott és több lövést leadott. Az egyik lövedék az ágyban, a másik a falban állt meg, a jelenlévőknek szerencsére sérülést nem okozott. A felbőszült férfi kezéből a férj próbálta dulakodás közben kicsavarni a fegyvert, végül a lövések hangjára a szobába rohanó szomszédok segítségével sikerült a támadót ártalmatlanná tenni. Bezárták egy szobába és hívták a rendőrséget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A járőrök a helyszínen elfogták K. Jánost, majd bilincselve előállították. Kihallgatásán tagadta tettét, valamint azt is, hogy lenne fegyvere. Az igazságügyi fegyverszakértő elsődleges véleménye alapján a támadáshoz használt és a lakásban lefoglalt fegyver emberi élet kioltására alkalmas éles lőfegyver.

Fotó: police.hu

K. János ellen emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett – indított eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya, a bíróság azóta letartóztatta – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?