INSIDER

Kiderült, miért kellett meghalnia a borsodnádasdi tinilánynak

A sorsdöntő szakértői vélemény a napokban készült el, ebből kiderül, mi okozta a 17 éves Csenge halálát.
  • Szerző: Ripost

A szakértői vélemények szerint a 17 éves Csenge abban az aknában fulladt meg, ahová a gyanú szerint B. Roland dobta. A fiatal előzetes letartóztatását pénteken meghosszabbították, így júniu­sig rács mögött marad.

Csenge tavaly ősszel tűnt el otthonról. Az utolsó óráit B. Rolanddal töltötte. A fiú először tagadta, hogy köze lenne a lány halálához, ám a hazugságvizsgálaton megbukott: elismerte, hogy valóban Csengével volt a végzetes éjszakán. A tini azt vallotta, hogy ő nem tudja mi történt, mert Csenge elment mellőle, eszméletlenül, meztelenül talált rá a lányra. Azt hitte, halott. Ekkor pánikba esett, és Csenge testét a ciszternába lökte.

A gyilkossággal gyanúsított B. Roland azt állítja: úgy hitte, Csenge már halott volt, amikor a templomkert melletti vizes aknába dobta.

Ebben az ügyben meglátásom szerint az átlagosnál is nagyobb szerep jut a szakértőknek – magyarázta dr. Boschánszky Iván a gyanúsított ügyvédje a Blikknek. – Az áldozaton és védencemen kívül ugyanis senki nem volt ott azon az estén, vagyis egyáltalán nincs szemtanúja az esetnek. Védencem továbbra is tartja magát a korábban elmondottakhoz.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Lazac, töltött káposzta, pulykasült? Segítünk, hogy mi kerüljön karácsonykor az asztalra

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?